Zomertijd boek review

Zomertijd boek review. Vorige week konden jullie mijn recept voor hartige taart lezen. Deze week mijn 2e boekreview van dit jaar!

Zomertijd boek review

Zomertijd boek review

Zomertijd boek review. Dit is een boek van Suzanne Vermeer. De omschrijving op de achterkant is als volgt.

‘Koen en Isabel hebben allebei een zeer verantwoordelijke en drukke baan. Wanneer de schoolvakantie aanbreekt, moeten ze voor één week een logeeradres voor hun dochtertje Bibi regelen. Op aanraden van een collega van Koen brengen ze haar naar een zomerkamp. Dan krijgen ze een telefoontje dat Bibi verdwenen is… Als ze haar dochter ooit nog terug wil zien, zal Isabel een hoge persoonlijke prijs moeten betalen.’

Alleen de achterkant vertelt dat dit een super spannend boek gaat worden. Eenmaal tijdens het lezen wil je het liefst het hele boek in 1 keer uit lezen. En het ook niet weg hoeven leggen tussendoor. Gewoon omdat het zó spannend is.

Wat ik verder zelf ook wel erg prettig vind is dat dit boek vrij korte hoofdstukken heeft. Ik wil namelijk nog wel eens in de tv reclames gaan lezen. Geluid van de tv uit, af en toe opkijken of het programma weer begint, maar verder gewoon lekker lezen! Daar lenen deze korte hoofdstukken zich perfect voor! Dus ik vind het ideaal dat ze niet zo lang zijn.

Dus als je van spannende boeken houdt, dan is dit boek zeker een aanrader. Hij is ook niet mega dik, dus het zou ook een leuk boek zijn om mee te nemen op vakantie. Maar thuis lezen kan natuurlijk ook gewoon.

Zelf ben ik bezig om alle boeken van Suzanne Vermeer bij elkaar te sparen. Dus in de toekomst zullen er zeker nog meer reviews volgen! In elk geval nog 2, want ik heb op dit moment nog 2 boeken van Suzanne Vermeer liggen.

Hebben jullie zomertijd al gelezen? Zo niet, zou je dit boek graag willen lezen? Laat je antwoord achter in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *