Zo niet leuk!

Zo niet leuk! Vorige week konden jullie lezen over mijn nieuwe liefde en deze week kunnen jullie lezen wat ik echt niet leuk vind.

Zo niet leuk!

Zo niet leuk! Schoonmaken. Echt een ontiegelijke hekel heb ik eraan. Je maakt je huis schoon en binnen een week ligt het weer vol met stof. Dus als er iets is waar ik een gigantische hekel aan heb dan is het wel schoonmaken. Gewoon omdat het zo nutteloos is. Deels dan.

Want op het moment zelf, vlak nadat je schoongemaakt hebt ruikt het natuurlijk wel weer extra lekker en is het ook echt schoon, dus kun je genieten van een paar dagen niet niezen.
Maar binnen een paar dagen beginnen de eerste vuiltjes zich alweer in je huis te vestigen. Dat is toch echt om niet goed van te worden?!

En dan te bedenken dat ik schoonmaken vroeger ooit leuk gevonden heb. Dat kan ik me nu gewoon écht niet meer voorstellen. Maar wellicht vond ik het ook leuk omdat het niet verplicht móést. En als je op jezelf woont dan móét je je huis regelmatig schoon houden omdat het anders sowieso niet meer schoon te krijgen is 😛 En omdat het beter is voor je gezondheid.

En welk gedeelte van schoonmaken ik niet leuk vind? Eigenlijk alles. Ramen lappen niet, dat doe ik dus ook bijna nooit. Stofzuigen en dweilen niet, je spullen afnemen met een natte lap omdat er anders een berg stof in je vensterbank ligt niet. Bleh! Allemaal bleh. Ik weet wel, dat als ik ooit nog eens genoeg geld heb/ verdien, dat ik dan zeker weten een schoonmaakster aan neem.

Zouden jullie ook een schoonmaakster willen die je huis schoon houdt? Of zou je die alleen bepaalde grote rotklussen laten doen, zoals ramen lappen en je badkamer en keuken schoon houden? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *