Zelf een advent kalender maken

Zelf een advent kalender maken. Vorige week konden jullie lezen wie mijn favoriete schrijvers zijn. Deze week vertel ik jullie hoe jullie ook zelf een eigen advent kalender kunnen maken.

Zelf een advent kalender maken

Zelf een advent kalender maken

Zelf een advent kalender maken, hoe doe je dat? Ik vind het zelf erg leuk om een advent kalender te hebben. Maar dan niet eentje met chocolaatjes, want 24 chocolaatjes vind ik een beetje teveel van het goede. Maar wat dan? Eentje met cadeautjes erin? Nee, ook niks voor mij, want vaak kom je dan toch op make up troepjes uit en dat ik nou net niks voor mij.

Zelf briefjes schrijven.. Dat is wat ik doe! En wat staat er dan op die briefjes? Nou hele verschillende dingen. Ik stop er geld in voor mezelf, dan staat er bijvoorbeeld op; 5 euro voor de feestdagen, geniet van je dag!’
Of ik stop er 10 euro in en dan staat er op het briefje; 10 euro voor de Mc Donalds!’

Of er zit een verwenmomentje voor mezelf in dan staat erop; vul een bordje met wat lekkers en ga lekker een dvd kijken.’ Of er staat op; You are somebody’s reason to smile, dus verwen jezelf lekker met een kop thee en ga lekker lezen.

Dat zijn allemaal voorbeelden van wat er op mijn briefjes staat. En elk jaar vind ik het weer heerlijk om de enveloppen te openen omdat ik gewoon niet meer weet wat in welke enveloppe zit.

Zodra ik mijn kalender dit jaar helemaal geopend had begon ik met die voor volgend jaar. Zorgen dat je geld klaar hebt liggen en vullen maar! Tip: bewaar de enveloppen rechtop staand in een bak en zet ze klem zodat het geld er niet uit kan rollen. Anders weet je niet meer waar het hoort en dat is zonde!

Wat is jouw favoriete soort advent kalender? Sinds ik ze zelf ben gaan maken is deze wel echt mijn favoriet, gewoon omdat ik nu alles leuk vind wat er in de enveloppen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *