Wist je dat… ik ooit jurylid was?

Wist je dat… ik ooit jurylid was? Vorige week konden jullie lezen hoe leuk Serena’s stijlgids is en of ik hem de moeite waard vind of niet. Deze week een ‘wist je dat…’ artikel over mij.

Wist je dat... ik ooit jurylid was?

Wist je dat… ik ooit jurylid was?

Wist je dat… ik ooit jurylid was? Waarschijnlijk niet! Dit was namelijk voor het tv programma ‘The Winner Is’. Dit programma was een aantal jaren terug te zien op de Nederlandse en Duitse tv. Ik was jurylid voor de Duitse versie van het programma.

Destijds zag ik een oproepje staan dat ze mensen zochten om te jureren, want er hoorde bij dat programma namelijk een 100-koppige jury. Elk jurylid mocht na 2 optreden bepalen welk optreden hij/ zij het beste vond en daar stemde je dan voor. Je raadt het al; degene met de meeste stemmen ging door en de ander ging naar huis.

Ik heb meegedaan voor meerdere uitzendingen en het was allemaal voor de Duitse versie van het programma. Het leuke was dat dit van Talpa was en dus gewoon in Nederland (Hilversum) werd opgenomen. Linda de Mol presenteerde het programma dus af en toe riep ze tussendoor nog wat naar de Nederlanders omdat ze natuurlijk wel wist dat die er ook waren.

In Nederland was dit programma niet echt een groot succes, eerder een flop, hoe dat in Duitsland was weet ik eigenlijk niet. Want zelf heb ik de uitzendingen nooit gezien.

Wel vond ik het erg leuk om dit een keer mee te maken en er werd ook goed voor ons gezorgd. Onze reiskosten werden vergoed en we kregen ook heerlijk te eten tijdens de opnames. Of nouja, eigenlijk voor af gaand aan de opnames dan! Of tussendoor. Want soms werden er meerdere uitzendingen achter elkaar opgenomen.

Hebben jullie wel eens zoiets leuks voor tv gedaan? En zo ja, wat was het precies? Zo nee, zou het je wel leuk lijken om te doen, of hoeft zoiets voor jou niet? Ik vond zelf de ervaring erg leuk, om eens mee te maken hoe zoiets er nou aan toe gaat. Niet eens zo zeer om met m’n hoofd op tv te komen, want die kans is klein in een 100 koppige jury. Of ik het ooit weer zou doen? Ja zeker! Alleen al de sfeer was zo leuk!

2 thoughts on “Wist je dat… ik ooit jurylid was?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *