Winactie Orchideeën Hoeve

Winactie Orchideeën Hoeve. Vorige week konden jullie mijn review lezen van Don’t tell mom the babysitter’s dead en deze week heb ik een leuke winactie voor jullie!

Winactie Orchideeën Hoeve

Winactie Orchideeën Hoeve

Winactie Orchideeën Hoeve, deze week een hele leuke winactie voor jullie! In samenwerking met de Orchideeën Hoeve kan ik jullie 2 vrijkaartjes aanbieden voor een leuk dagje uit in Luttelgeest bij de Orchideeën Hoeve!

Een paar weken terug schreef ik al een artikel over ons dagje uit bij de Orchideeën Hoeve, dus die kunnen jullie hier terug lezen. Voor als je nog even wilt weten hoe het er ook alweer uit ziet en of het wat voor jou is of niet.

Kort gezegd is de Orchideeën Hoeve een vrij grote locatie waarin allerlei diverse tropische tuinen te zien zijn, allemaal overdekt. En uiteraard veel Orchideeën. Het zijn niet alleen maar tuinen met planten, maar er zijn ook leuke hutjes te vinden en mooie waterpartijen. Ook zijn er diverse dieren aanwezig zoals vlinders in de vlindertuin, aapjes in weer een andere tuin en diverse vogels.
Verder is er ook een leuke souvenirshop aanwezig en je kunt er uiteraard ook eten. Voordat je naar binnen gaat of wanneer je eruit komt bevind zich een restaurant. Maar ook midden in een van de tuinen zit een tentje waar je diverse dingen kunt eten/ drinken. Je kunt er rustig aan halve dag zoet brengen.

Wat moet je doen om te winnen?

Volg mij op onderstaande kanalen om extra veel kans te maken!

 • Volg mijn blog (het liefst via bloglovin’ hoewel dit niet verplicht is)
 • Instagram, hier zal de winnaar ook bekend worden gemaakt
 • Facebookpagina
 • Twitter
 • deel deze winactie op een social media naar keuze en tag mij daarin
 • Laat een comment achter op mijn blog onder dit artikel (graag je emailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt, deze is alleen zichtbaar voor mij, niet voor andere bezoekers) met dat je mee doet en vertel waar je mij allemaal volgt (vertel even je social media naam erbij, zodat ik het kan nakijken). Voor elke plek waar je mij volgt gaat er namelijk 1 lootje op jouw naam de hoge hoed in!

Op hoe meer kanalen je mij volgt, hoe meer kans je dus maakt om te winnen! Je kunt mee doen tot en met zaterdag 23 september 21:00 uur. Daarna zal ik de winnaar bekend maken op Instagram en de winnaar zelf krijgt uiteraard een email van mij, dus hou ook je spambox in de gaten! Of gewoon Instagram zodat je weet of je gewonnen hebt en je email in de gaten moet houden. Staat er nog niks op Instagram? Dan nog eventjes geduld! Uiterlijk maandag 25 september maak ik de winnaar bekend.

De winnaar krijgt 2 vrijkaartjes voor de Orchideeën Hoeve te Luttelgeest. Deze zijn geldig tot en met 30 september 2018, volgend jaar dus. De winnaar wordt gekozen door middel van een loting wanneer je aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Dus iedereen maakt evenveel kans! Na afloop ontvang je de vrijkaarten per post.

Succes!

2 thoughts on “Winactie Orchideeën Hoeve

 1. Wat een leuke winactie, ik loot heel graag mee!
  Het lijkt me geweldig om mijn moeder van 82 een dagje mee uit te nemen naar de Orchideeën Hoeve.
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg en RT op Twitter
  Nu maar duimen….. 🍀
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *