Winactie mini winter pakket

Winactie mini winter pakket. Vorige week konden jullie lezen in welke landen ik in mijn leven allemaal geweest ben. Deze week heb ik weer eens een leuke winactie voor jullie!

Winactie mini winter pakket

Winactie mini winter pakket

Winactie mini winter pakket! Vandaag heb ik weer eens een leuke winactie voor jullie! Het enige wat jullie op de foto al kunnen zien is dat Serena’s stijlgids in dit pakket zit. De verdere inhoud hou ik geheim, maar het past perfect bij de winter/ feestdagen.

Wat ik jullie alvast wel kan vertellen over de inhoud is het volgende, er zit in; nagellak, chocolade, thee, kaarsen in een leuke vorm en een boekje wat te maken heeft met bakken. Dan weten jullie dus wel zo’n beetje wat de inhoud is en of je het leuk zou vinden om dit te winnen, maar wat de precieze inhoud is dat merk je dan pas wanneer je ook echt gewonnen hebt!

Je krijgt dit leuke pakketje thuis gestuurd met uiteraard ook het cadeautasje. Wordt alleen verstuurd binnen Nederland!

Wat moet je doen om te winnen?

Volg je mij op zoveel mogelijk bovenstaande kanalen, dan maak je goede kans. Laat hieronder in de reacties achter dat je mee wilt doen. Graag zonder reden, want veel mensen hebben de neiging om zielig te gaan doen of om te gaan slijmen en daar hou ik niet van. Maar vergeet niet om je echte emailadres in te vullen, want anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt!

Hoe worden de winnaars bepaald?

Dit gaat door middel van een loting! Alle mensen die meedoen krijgen 1 lootje. Voldoe je aan álle bovenstaande punten (bloglovin, instagram, twitter, facebook én uiteraard je reactie), dan krijg je een extra lootje.

Tot wanneer kun je meedoen?

Tot en met vrijdagmiddag 8 december 13:00 uur 2018. Alle mensen die na die tijd reageren dingen helaas niet meer mee naar de bovenstaande prijs. De prijswinnaar ontvangt dan bericht op zaterdag 9 december.

 

8 thoughts on “Winactie mini winter pakket

  1. Ik hou van beautylab en endless weekend. De zusjes verbon zijn helemaal top. Ben erg benieuwd naar de inhoud en natuurlijk het boek! Bedankt voor deze kans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *