Werken lezen en uitrusten – MyA week 18

Werken lezen en uitrusten – MyA week 18. Vorige week konden jullie lezen dat ik opruimde en mijn werkkast versierde. Deze week stond vooral in het teken van werken, lezen en uitrusten.

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18

Werken lezen en uitrusten – MyA week 18

Werken lezen en uitrusten – MyA week 18. Dat is wat ik deze week voornamelijk deed. Want op het werk is het druk, dus ik werk nu dagelijks, daarna is het wel echt nodig om goed uit te rusten omdat ik dus lang niet altijd aan genoeg nachtrust kom dankzij de ‘lieftallige’ buren. En ook is het gewoon weer om lekker veel binnen te lezen met de verwarming aan en/ of een dikke trui. Met wat warms erbij zoals chocolademelk of thee.

Maandag 13 november

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Vandaag heb ik lekker niks gedaan! Want maandag is mijn laatste weekend dagje. Wel lekker veel zitten lezen in dit boek. Ik ga hem sowieso deze week uit krijgen!

Dinsdag 14 november

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Vandaag na mijn werk keek ik ‘helemaal het einde’ lekker terug. Echt heerlijk om dan even op de bank te relaxen met een leuk tv programma. Omdat ik ’s avonds zo vroeg naar bed ga om voldoende nachtrust te krijgen (hopelijk dan), kijk ik na gtst niks meer. En na gtst komen er nu juist vaak leuke dingen op tv! Dus heerlijk om dat gewoon gratis terug te kunnen kijken!

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Ook pakte ik mijn tas alvast in voor de volgende werkdag. Dit doe ik altijd de dag van tevoren zodat ik niks vergeet en om de volgende ochtend tijd te besparen. Pakken jullie ook altijd een dag van tevoren je tas in als je de volgende ochtend vroeg weg moet?

Woensdag 15 november

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Na mijn werk liep ik door naar het centrum om weer nieuwe groene enveloppen te halen. Dan kan ik na de kerst weer lekker gelijk een advent kalender voor mezelf voor volgend jaar maken! Ik blijf dit echt zo leuk vinden! Wanneer het zo ver is op 1 december dat ik enveloppen van deze advent kalender ga openen, zal ik jullie dagelijks laten zien wat de inhoud is. Wellicht komen jullie dan op een leuk idee.

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Mijn moeder kwam aan met taart ’s avonds! Want vandaag was ik precies 1 jaar in dienst bij de post! Lekkerrrrr!!!

Donderdag 16 november

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Vandaag kocht ik eindelijk een goede opvouwbare paraplu! Want ik had er wel eentje maar de paraplu deinsde mee met elke stap die je zette, echt zo irritant! Ik werd er steeds helemaal naar van. Dus nu heb ik weer een goede! Blij mee!

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Middag snacks! Met een kiwi gold (die op deze foto net groen lijkt😝) en een mandarijn (die niet op deze foto staat omdat hij al op was), ging ik weer languit op de bank om uit te rusten.

Vrijdag 17 november

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Vandaag las ik eindelijk Aad zijn boek uit. Maar de volgende ligt alweer te wachten!

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18En weer in de relaxstand! Met een kiwi gold.

Zaterdag 18 november

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Dit glas water staat symbool voor hoe deze dag was: nat! Het was zulk raar weer! Plensregen en dan scheen de zon weer en vervolgens werd je weer zeiknat van de regen.

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Ook viel mijn sleutelhanger kapot op de grond 🙁 echt zo zonde! Ik vond hem juist zo leuk!

Zondag 19 november

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18Gisteren begon ik in dit nieuwe boek. De legende van Witchworld deel 2, begint al gelijk weer spannend! Als ik dit boek uit heb, dan volgt er weer een review!

Werken lezen en uitrusten - MyA week 18En ik sloot de week weer af met mijn folders! En een mandarijn.

Komende week is het alweer de laatste week van deze maand! Wat willen jullie nog doen deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *