Weinig! MyA week 5

Weinig! MyA week 5. Vorige week konden jullie zien dat ik vooral veel aan het lezen was en deze week weer heel wat anders!

Weinig! MyA week 5

Weinig! MyA week 5

Deze week Weinig! MyA week 5. In deze diary kunnen jullie zien wat ik deze week allemaal deed. En dat was niet echt veel bijzonders.

Maandag 14 augustus

Weinig! MyA week 5
Het lezen ging nog even door vandaag, lekker met m’n dekbed op de bank!

Weinig! MyA week 5
In deze bak bewaar ik altijd mijn pasta’s. Je raad het al; ik at die avond pasta! Love it!

Weinig! MyA week 5
Huizenjacht had ik op live pauzeren gezet. Echt! Ik ben dol op die functie! Dan heb ik nog even wat langer de tijd voor mezelf om bijvoorbeeld te lezen en natuurlijk om te koken en dan kan ik daarna lekker tv kijken tijdens het eten. En het aller belangrijkste! De reclames doorspoelen!!

Dinsdag 15 augustus

Weinig! MyA week 5
Workday! Het was ineens druk vandaag, yeah!! Deze kaartjes kleven altijd zo erg aan elkaar! Iedereen heeft een hekel aan die dingen omdat de kans groot is dat je ze in het verkeerde vak gooit, omdat ze zo aan elkaar kleven. Het kost even wat extra tijd. Maar het is weer gelukt!

Woensdag 16 augustus

Weinig! MyA week 5
Ineens had ik een rups in de woonkamer.. hoe dan?? Ik begreep er niks van en toen ik een stukje verderop keek vond ik er nog een! Ik heb ze maar gewoon naar buiten geflikkerd.

Weinig! MyA week 5
’s avonds maakte ik een ovenschotel. Bloemkool om precies te zijn. Erg lekker en het zorgt gelijk voor 3 dagen eten. Ideaal dus!

Weinig! MyA week 5
En ik ging weer verder in mijn boek! Het rare aan dit boek is dat het geen hoofdstukken heeft. Vind ik zelf persoonlijk niet echt prettig. Er zitten gewoon een paar witte regels tussen en that’s it. Neemt niet weg dat het verhaal wel nog steeds erg spannend is. Ik ben nu op ongeveer een derde van het boek. Dus nog twee derde te gaan!

Donderdag 17 augustus

Weinig! MyA week 5
Vandaag besloot ik deze spagetti te maken. Ik moet zeggen; het smaakte goed met de 4 kazen saus, maar naar mate ik er meer van op had vond ik het wel steeds saaier worden. Dus wie weet is het lekkerder met groenten erdoor.

Weinig! MyA week 5
Tussen de middag had ik een lekker broodje kroket! Daar had ik echt zoveel zin in!

Weinig! MyA week 5
Zie hier het verschil tussen 2 werkdagen van deze week. Eigenlijk hoor ik per werkdag minimaal 3 uur te werken. Dinsdag had ik dat dik gehaald, terwijl het in de zomer altijd zo rustig is. Maar ineens was het druk. En donderdag heb ik de 3 uur niet eens gehaald. Gelukkig maar dat ik dus dinsdag al zoveel tijd kon scoren!

Vrijdag 18 augustus

Weinig! MyA week 5
Vandaag stond geld centraal! Ik heb even random wat geld op de foto gezet, want ik moest toch een foto hebben voor vandaag! Vanmorgen kon ik mijn loonstrook downloaden, want die krijgen we niet toegestuurd, maar moet je zelf downloaden. Op zich niks mis mee, maar toen stond er een melding bij.

En daar was ik op zijn zachtst gezegd niet blij mee. De sukkels hebben verzonnen dat er werkzaamheden plaats gaan vinden aan het systeem waarop wij onze loonstrook moeten downloaden. Nou zijn die werkzaamheden niet het probleem. Maar wel dat ze dat preciés plannen in de periode waarin onze loonstrook van september beschikbaar komt. Ik werk hier nu bijna een jaar en heb nog geen maand hetzelfde salaris gekregen. Dat betekend dús dat ik die loonstrook zsm nodig heb maandelijks om te bepalen wat ik die maand wel en niet kan betalen. En daar een oplossing voor moet zoeken.

In september kun je pas weer inloggen dagen lang nádat je je salaris al gekregen hebt en als je rekeningen al lang betaald moeten zijn. Sorry hoor, maar hoe fucking dom ben je dan! Plan het gewoon in een periode waarin mensen geen loonstrook hoeven te downloaden óf zorg dat iedereen het voor 1x netjes in z’n mailbox of brievenbus krijgt.

En reden nummer 2 waarom geld vandaag centraal stond was dat ik een oude camera verkocht die ik niet gebruik! Die werd vandaag opgehaald. Dus verdiende ik in 1 klap een paar honderd euro! Yesss!! Super blij mee, want mijn filmcamera is al ruim 6 jaar oud. Wanneer deze kapot gaat moet ik wel gelijk een nieuwe kunnen kopen, want ik gebruik hem vaak. En nu kan dat  gelukkig ook!

Zaterdag 19 augustus

Weinig! MyA week 5
Zo hou ik altijd mijn gewerkte tijd bij. Zo ook mijn extra gewerkte uren buiten het contract. Omdat die ook uitbetaald worden. Hell yeahh!!! Super fijn dat dat ook gewoon uitbetaald wordt, zo kun je tenminste nog eens wat extra geld verdienen. Deze maand sta ik al op plus 10 uur en 45 minuten dus dat gaat de goede kant op. Mijn streven is om per maand minimaal plus 10 uur te halen. En hoe meer hoe beter! Voor deze maand is dat al gelukt! Benieuwd waar ik op uit kom eind volgende week!

Weinig! MyA week 5
Omdat voor de bloemkool schotel kookroom nodig is, had ik nog over. Want natuurlijk bedenken ze dat je 150 ml nodig hebt voor de schotel. Terwijl het alleen per 250 ml verkocht wordt. En aangezien ik het zonde vind om iets weg te gooien waar ik voor betaald heb, gooide ik het restant door de pasta. Smaakte best ok.

Zondag 20 augustus

Weinig! MyA week 5
Vandaag begon ik de dag met een halve meloen en een bakje luchtige vanille yoghurt. Toen keek ik de tweede Rizzoli en Isles terug op tv. Want gisteravond was ik zo moe dat ik dat niet meer redde om te kijken. En het is echt een leuke serie. Aanrader!

Weinig! MyA week 5
Jaaaa! Eindelijk kreeg ik de folders weer! Helemaal happy, weer lekker kijken tijdens de reclameblokken op tv.

Wat is jouw favoriete tv serie? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *