Weer een nieuwe week – MyA week 27

Weer een nieuwe week – MyA week 27. Vorige week konden jullie dat ik veel relaxte. Deze week neem ik jullie ook weer mee in mijn afgelopen week!

Weer een nieuwe week - MyA week 27

Weer een nieuwe week – MyA week 27

Weer een nieuwe week – MyA week 27. We zijn alweer over de helft van januari! Wat gaat het toch heerlijk snel! Ik neem jullie weer mee in mijn afgelopen week.

Maandag 15 januari

Weer een nieuwe week - MyA week 27Ik maakte soep en pakte per ongeluk een plat bord uit de kast. Pas toen ik ernaast stond met de soeppan dacht ik; ja dit gaat niet werken! Toen drong het pas tot me door wat ik gedaan had, haha.

Dinsdag 16 januari

Weer een nieuwe week - MyA week 27Vandaag deelde ik mijn spaarrekeningen anders in. Zodat het weer wat overzichtelijker werd. Zo hoor ik volgens het nibud een buffer te hebben van 3750 euro. Uhm ja, nog even verder sparen dus!

Weer een nieuwe week - MyA week 27Lezen afgewisseld met puzzelen en tv kijken. Lekker een chill dagje want ik was vrij vandaag!

Woensdag 17 januari

Weer een nieuwe week - MyA week 27Het was wel weer eens tijd om mijn tekst op de lightbox aan te passen, want ik had nog steeds tekst staan van de feestdagen.

Weer een nieuwe week - MyA week 27Dit is het geworden: alles is mogelijk. Daar ben ik het volkomen mee eens!

Donderdag 18 januari

Weer een nieuwe week - MyA week 27Hier kwam mijn moeder vandaag mee aan. Ze hingen op haar werk en daar gingen ze ze kapot maken omdat het alarm anders ’s nachts af zou gaan omdat ze bewegen door de helium. Dus nu kreeg ik deze leukerd, een maatje voor het weekend, gezellig!

Vrijdag 19 januari

Weer een nieuwe week - MyA week 27Gisteren maakte ik pannenkoeken en vandaag at ik het restant op! Natuurlijk maakte ik er kaaspannenkoeken van, lekker!!

Zaterdag 20 januari

Weer een nieuwe week - MyA week 27Deze week kwam ik al op plus 29.35 uit! Nog een weekje te gaan, dus er wordt nog flink wat meer geplust!

Weer een nieuwe week - MyA week 27Ook las ik mijn laatste Suzanne Vermeer boek uit. Nu al! Ik heb deze maand al serieus 4 boeken uit gelezen, zo veel! Dus al mijn nieuwe boeken die ik voor de kerst gekregen had zijn alweer uit. Best jammer.

Zondag 21 januari

Weer een nieuwe week - MyA week 27Vandaag legde ik alvast een nieuw boek klaar. Deze heb ik van mijn moeder geleend. En die heb ik al een tijdje liggen. Dit is alweer mijn laatste fysieke boek die ik heb liggen. Op 2 Spaanse boeken na. Dus hierna wordt het denk ik een Spaans boek! Of misschien toch eerst een e-book… ik heb nog even om daar over na te denken!

Hoeveel heb jij al gelezen deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *