Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan – MyA week 15

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan – MyA week 15. Vorige week konden jullie zien wat ik in mijn verjaardag week deed. Deze week werd ik als nog gefeliciteerd door Gloria Estefan herself. Hoe lief is dat! Ook snackte ik er flink op los!

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan – MyA week 15

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan – MyA week 15. In deze photodiary zie je dat ik er flink op los snackte toen ik een weekje vrij was. En ook werd ik als nog gefeliciteerd door Gloria Estefan via Instagram. Super lief! Hoe dat kwam? Dat lees je verderop in mijn diary!

Maandag 23 oktober

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Omdat ik vakantie had werd het een soort vreet week deze week, dus jullie zijn bij deze gewaarschuwd 😉 je moet ten slotte toch je verjaardag restanten op maken!

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Ok deze hoorde niet bij de restanten. Maar een frikandelbroodje op zijn tijd is gewoon lekker! Dat vind ik echt een van de meest lekkere hartige snacks.

Dinsdag 24 oktober

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Tja… met dit bakje naast me keek ik weer een Bassie & Adriaan dvd. Ik ben nu bijna door alle dvd’s heen van de dvd box!

Woensdag 25 oktober

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Vandaag lekker een gezonde snack!

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Om in de avond vervolgens weer aan een magnetron maaltijd te gaan. Heerlijk, die bami! Wat is jullie favoriete cheat maaltijd?

Donderdag 26 oktober

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Yep! Weer een dvd’tje gekeken, maar vandaag met een gezonde snack! Lekker hoor zo’n weekje gewoon eens helemaal niks doen!

Vrijdag 27 oktober

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Zoals jullie kunnen zien ging ik weer aan de slag vandaag. Na een weekje niks doen werd het wel weer tijd!

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Ook had ik nog een tweede paar extra winterschoenen nodig en in de winkels zag ik niks. Dus toen maar online besteld. Een rib uit mijn lijf, maar nu heb ik wel goede schoenen. Hopelijk doe ik er dan ook extra lang mee!

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Dit was mijn ‘whut!😳’ momentje van vandaag. Sinds ik bij ‘On Your Feet!’ geweest ben volg ik Gloria Estefan (ja, de echte) op Instagram, omdat ik zag dat ze ook korte filmpjes deelt van de musical. Vandaag postte ze een foto van haar en haar zus Rebecca met een felicitatie omdat haar zus jarig is.

Dus ik feliciteerde Rebecca in een reactie en tagde Gloria om te zeggen dat ik vorige week op mijn verjaardag bij de musical was en dat ik bij een tv interview van Jim hoorde dat ze elke try out in de zaal zit. En dat het jammer was dat ik dat op dat moment niet wist. Maar dat ik de musical super vond.

Deels in het Spaans en de rest in het engels. Toen kreeg ik dus deze reactie terug; jij ook gefeliciteerd!! Bedankt voor je bezoek!! Had ik totaal niet vewacht, echt zó lief! Ik deel dit niet om op te scheppen, maar gewoon omdat ik het oprecht enorm lief vind. Ik bedoel; iemand die mij totaal niet kent en het mega druk heeft neemt de moeite om mij als nog te feliciteren. Hoe lief is dat. Ik was niet eens meer jarig.

Zaterdag 28 oktober

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Vandaag ging ik ook weer aan het werk en de eindstand van deze maand is 34 uur en 46 minuten extra. Vraag me niet waar die ene minuut vandaan komt, dat doet het dysteem denk ik of zo.

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
Gisteravond deed het geluid van mijn telefoon het ineens niet meer. Dus ik voerde de IOS update uit, maar pakte ook alvast mijn ipod omdat ik vanmorgen toch echt m’n wekker nodig had. Maar die deed niks meer. Dus aan de lader gelegd, geen reactie.

Op alle mogelijke manieren geprobeerd om hem weer aan de praat te krijgen vandaag, maar zonder resultaat. Ook Itunes ziet hem niet. Ofterwijl mn ipod touch is gewoon mega dood. Heel fijn weer als je garantie net een paar maanden afgelopen is. Heb er wel mooi dik 200 euro voor betaald. En er wel geteld 1 vakantie van kunnen genieten. Doodzonde van m’n geld. Hier boven de reparatiekosten bij Apple, echt belachelijk! Als iemand nog een goedkoper adresje weet die goed repareren hou ik me aanbevolen! Dan hoor ik het graag in de reacties!

Zondag 29 oktober

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
En vandaag keek ik dan eindelijk de laatste 2 dvd’s van Bassie & Adriaan! Nu heb ik alles uit de hele dvd box gezien.

Weekje vrij en gefeliciteerd door Gloria Estefan - MyA week 15
En ik sloot de avond weer lekker af met folders kijken! En natuurlijk tv kijken ondertussen.

Hoe was jullie week en weekend? Iemand nog iets leuks gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *