Wat zou jij nog eens willen doen met kerst?

Wat zou jij nog eens willen doen met kerst? Vorige week konden jullie lezen hoe je heel makkelijk worstenbroodjes kunt maken. Deze week wil ik van jullie weten wat jullie nog eens zouden willen doen met kerst.

Wat zou jij nog eens willen doen met kerst

Wat zou jij nog eens willen doen met kerst?

Wat zou jij nog eens willen doen met kerst? Gewoon hetzelfde als altijd? Of wil je ook wel eens iets anders?

Ik vind het heerlijk om kerst te vieren zoals we dat altijd doen. Gewoon lekker gezellig bordspelletjes spelen en cadeautjes openmaken met wat lekkers erbij. En dan in de avond lekker eten. Zoals we altijd doen.

Maar aan de andere kant lijkt het me ook wel eens leuk om echt iets bijzonders te doen op kerst. Iets wat we normaal nooit doen. Zoals bijvoorbeeld kerst vieren op vakantie tussen de palmbomen of een naar een musical gaan met kerst. Gewoon om eens te proeven van hoe de sfeer dan is.

Dit jaar ga ik dat voor het eerst ook doen! Ik ga op 1e kerstdag lekker naar een musical! En nee, niet alleen, maar gezellig met mijn moeder samen.
In de ochtend gaan we nog steeds gewoon cadeautjes doen met wat lekkers erbij zoals altijd. Maar in de middag gaan we naar een musical. Super veel zin in!!
Wat we dan in de avond doen qua eten daar zijn we nog niet over uit, omdat we dan toch wel vrij laat thuis zijn. Dus dat is nog even een dingetje. Maar daar vinden we wel wat op!

Wat lijkt jou leuk om eens te doen tijdens de kerst? Zou jij de kerst ook eens op vakantie willen vieren of iets anders doen dan dat je normaal doet? Of hou je het liever bij kerst vieren zoals je dat altijd doet? Ik ben heel benieuwd! En bij deze wens ik jullie alvast hele fijne feestdagen! Xxx

P.s. Mijn photodiary komt gewoon online dinsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *