Wat is er zo leuk aan bloggen?

Wat is er zo leuk aan bloggen? Vorige week kon je lezen over de Orchideeën Hoeve en deze week lees je wat ik nou zo leuk vind aan bloggen.

Wat is er zo leuk aan bloggen?

Wat is er zo leuk aan bloggen?

Wat is er zo leuk aan bloggen? Het geen wat ik nou zo leuk vind aan bloggen, is dat je over alles kunt schrijven wat je bezig houdt. En wat je doet in je leven. En dat er dan ook nog (wildvreemde) mensen zijn die het leuk vinden om dat te lezen. Terwijl ze je niet eens kennen.

Maar ook kun je natuurlijk handige tips delen. En mensen laten weten of ze iets zouden moeten bezoeken of dat het juist totaal niet de moeite waard is. Nu blijft dat natuurlijk altijd een persoonlijke voorkeur, maar toch. We zijn met zijn allen dol op reviews.

Verder is het ook gewoon een hele leuke manier om je creativiteit te kunnen delen. Want je moet toch elke keer maar weer verzinnen waar je over gaat schrijven. En wat voor foto’s daar eventueel bij passen. Of misschien zet je er soms ook gewoon geen foto’s bij.

Zelf vind ik persoonlijke artikelen bij andere bloggers altijd het leukst om te lezen. Maar ook goede tips kan ik zeker waarderen. Of een artikel die op je lachspieren werkt, omdat er gewoon iets mega grappigs gebeurt is wat iemand even wil delen. Maar als ik zou moeten kiezen vind ik de photodiary het aller leukste. Om te maken, maar ook om te lezen bij anderen.

Kies 1 ding!

Maar echt het aller leukste aan blogs schrijven is natuurlijk reacties terug krijgen van lezers. Want dan wordt pas echt duidelijk dat er ook echt mensen zijn die jouw artikelen lezen. En ik vind het toch wel echt een groot compliment als mensen mijn artikelen leuk vinden!

Wat vind jij zo leuk aan blogs lezen? En wat voor soort artikel is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *