Wat een drukte ineens! – MyA week 8

Wat een drukte ineens! – MyA week 8. Vorige week konden jullie 

Maandag 4 september


Folders!! Jaaa! Ik haalde ze vandaag uit de brievenbus en ging er weer even lekker voor zitten.


Ook haalde ik weer wat boodschappen! Altijd fijn nieuwe voorraad!


Ook maakte ik weer eens uitgebreid schoon want dat was hard nodig!

Dinsdag 5 september


En ineens was het druk! Pak de bovenste krat (bovenop de rode stond nog een rode). Uhmm, een trappetje erbij de volgende keer? Ik heb maar een lege krat op zijn kop gezet om erbij te kunnen, de stapel was zo hoog!


Ook maakte ik Salmorejo, een Spaans gerecht dat ik wel eens wilde proberen. Het was alleen niet echt mijn ding, dus heb ik maar gewoon lekker het stokbrood verder opgegeten!

Woensdag 6 september


Tijd om weer naar de tandarts te gaan blehhh!! Gewoon voor controle en het is weer even gepolijst ook, dus ik ben weer netjes!


Daarna dronken we nog even gezellig een kopje thee bij een vriendin en toen was het tijd om weer naar huis te gaan.

Donderdag 7 september


Al weken lang probeerde een van mijn collega’s een toren te bouwen van lege bakken tot aan het plafond. Maar steeds werd het opgeruimd voordat hij klaar was, maar vandaag is het hem eindelijk gelukt! Haha. 


Ook schrijf ik dagelijks in mijn ‘dagboek’ schrift, ik schrijf voornamelijk op waar ik blij van word en waar ik niet blij van word. Heel handig om op te kunnen zoeken van welke (kleine) dingetjes je blij wordt. Dan kun je jezelf ook makkelijker opvrolijken als het even een keer wat minder goed gaat.

Vrijdag 8 september


Ook schreef ik op mijn telefoon alvast een review over deze dvd. Don’t tell mom the babysitter’s dead. Zaterdag maakte ik hem helemaal af en kwam het artikel online.


Ook maakte ik mijn dressoir alvast herfstproof. Het was zulk lelijk weer, echt herfst! Maar dit ziet er wel weer super gezellig uit, al zeg ik het zelf 😉

Zaterdag 9 september


Vandaag na mijn werk was deze dvd box aan de beurt! Deze kocht ik van de week en mijn plan voor dit weekend was: een Harry Potter marathon houden!


Vandaag keek ik deel 1 en 2. Helaas begon deel 2 halverwege te haperen dus haalde ik hem eruit om schoon te maken, maar toen zag ik dat er allemaal krasjes achterop zitten terwijl ik hem gewoon nieuw gekocht heb in de winkel, dus ik ga hem binnenkort even omruilen.

Zondag 10 september


Ik twijfelde zo erg of ik verder zou kijken! Want ik had me al enorm verheugd op die marathon, maar ja als ik de dvd box omgeruild heb moet ik sowieso opnieuw alle films kijken om techecken of die wel allemaal goed zijn. Omdat ik vroeg wakker was besloot ik toch maar deel 3 te kijken en om daarna te stoppen. 


Na vandaag weer alle youtube video’s gekeken te hebben die ik nog wilde kijken, maakte ik mijn planning. Voor komende week schreef ik alvast alles op en daarna maakte ik alvast een begin met deze photodiary. Scheelt morgen weer veel tijd, want zoals jullie zien staat de maandag aardig vol! 

Wat voor leuks hebben jullie gedaan afgelopen week en weekend?

2 thoughts on “Wat een drukte ineens! – MyA week 8

  1. Wat leuk dat je weer een blog hebt!
    Ik heb deze vandaag ontdekt, doordat ik een reactie van jou zag op 2WMN.
    Jij was van My creative life toch? Daar volgde ik je een tijdje op.
    Veel succes met deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *