Waarom een droger mijn huis niet in komt

Waarom een droger mijn huis niet in komt. Daar gaat mijn artikel van vandaag over. Ik heb tal van redenen waarom ik het doodzonde vind dat veel mensen een droger hebben. Wat natuurlijk iedereen voor zichzelf moet weten. Maar vandaag vertel ik dus waarom hij er bij mij niet in komt!

Waarom een droger mijn huis niet in komt

Waarom een droger mijn huis niet in komt. Er zijn genoeg redenen te bedenken en die ga ik jullie vandaag allemaal vertellen.

Ten eerste vind ik het zonde van het geld. Een droger kost toch al gauw rond de 500 euro om nieuw aan te schaffen als je een goed merk wilt. Dat vind ik al weggegooid geld. Daar kun je zoveel andere dingen mee doen..

Ten tweede kost het stroom om dat ding te gebruiken. Nu zijn apparaten tegenwoordig natuurlijk steeds zuiniger, maar toch kost het stroom. En dus ook geld.

Ten derde is het gewoon zó niet nodig! Waarom zou je geld uitgeven voor een droger en aan de stroom als je het ook gewoon gratis aan de lucht kunt laten drogen?! Dat scheelt je toch enorm veel geld als je de aanschafprijs mee rekent! En daar kun je een hele hoop leuke dingen van doen!

En ten vierde is het de grootste flauwekul dat je handdoeken hard worden als je ze zo aan de lucht laat drogen. Ik weet niet hoe jullie ze dan laten drogen, of waar, maar mijn handdoeken zijn niet hard. Terwijl ze gewoon op mijn wasrek gedroogd worden.
Ooit hadden wij ook een droger, vroeger toen ik nog thuis woonde. Maar zoveel zachter waren mijn handdoeken toen niet. Dat zit gewoon tussen je oren. Natuurlijk is er wel een klein verschil, maar nou niet zo noemenswaardig groot dat je echt persé een droger moet hebben. Het is ook gewoon een kwestie van wennen.

Ten vijfde is het ook slecht voor je kleding om het in de droger te doen. Ook als de symbolen zeggen dat het in de droger kan. De kwaliteit van de kleding gaat in rap tempo achteruit en de kleuren worden ook lelijker. Wederom zonde! Want ook dat kost je extra geld omdat je sneller nieuwe kleding moet kopen.

Natuurlijk moet je dan wel de ruimte hebben om je wasgoed te laten drogen, maar als je in een appartement woont, dan kan het prima! En in een normaal huis al helemaal! Ik heb geen zolder, maar wel 2 slaapkamers. In 1 slaapkamer kan ik soms de was drogen, maar soms ook niet als ik logees heb. Dan laat ik het gewoon in de badkamer drogen of op de gang vlakbij de meterkast, dan is het zo droog. Want de meterkast is altijd warm!

Dat is dus de reden waarom een droger er bij mij absoluut niet in komt. Ik vind het gewoon mega zonde van het geld. Daar kan ik wel leukere dingen mee doen 😉

Is een droger voor jou noodzakelijk? En zo ja, waarom wel of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *