Visionboard 2018 maken

Visionboard 2018 maken. Vorige week konden jullie lezen wat mijn populaire en favoriete artikelen van 2017 waren. Vandaag vertel ik jullie hoe ik mijn visionboard maakte en wat erop staat.

Visionboard 2018 maken

Visionboard 2018 maken

Recent ging ik mijn visionboard 2018 maken. Vorig jaar deed ik dat ook in de eerste week van januari, zo kun je er extra lang van genieten! Mijn tip voor jullie is om ook een visionboard te maken. Zo kun je makkelijk alles visualiseren wat je in dat jaar graag wilt bereiken. En door het steeds te zien voelt het eigenlijk een beetje alsof het al van jou is. Alsof je het al bereikt hebt. Dan is het natuurlijk wel handig wanneer je je visionboard ook in de woonkamer zet zodat je er ook echt vaak naar kijkt.

Visionboard 2018 makenAls eerste ga je uitzoeken wat voor plaatjes en teksten je erop wilt hebben. Ik gebruik altijd een stukje karton van a4 formaat die ik inpak met papier zodat ik dat stukje karton elk jaar opnieuw kan gebruiken. Dat maakt je board lekker stevig.

Visionboard 2018 makenDan ga je de plaatjes en teksten neerleggen en schuiven hoe je het hebben wilt. Ik heb hier even wat dingen zwart gemaakt omdat ik dat priv├ę wil houden. Maar ik vind het wel leuk om mijn visionboard met jullie te delen.

Visionboard 2018 makenEn dit is het eindresultaat.

Wat zegt mijn visionboard

Mijn visionboard laat zien dat ik dit jaar graag uitjes wil ondernemen. Want dat is natuurlijk gewoon iets leuks voor mezelf om me op te verheugen. Maar ook kan ik dan natuurlijk weer meer artikelen voor jullie blijven schrijven. Over deze uitjes.

Think happy today spreekt denk ik wel voor zich. Wanneer je blije gedachten hebt voel je je ook blij.

1234 come on baby say you love me, 567 times, 8, 9, 10, 11 I just gonna keep on counting, until you are mine. Dat was het liedje wat ik de hele tijd in mijn hoofd had, daardoor moest hij op mijn visionboard komen. Het kan slaan op een partner, maar als je alleen naar de laatste kijkt. De 8 t/m 11 dan kan het juist weer slaan op alles wat op mijn visionboard staat. Dan is het een symbolisch; ik blijf wachten tot ik alles heb wat ik wil. Even zo gezegd.

Mijn blog laten groeien, dat heeft ook geen uitleg nodig. En het doorzichtige spaarvarken met veel geld is ook duidelijk, ik wil veel sparen. En het poppetje wat geld omhoog gooit en erin om komt spreekt ook voor zich. Daarmee kan ik dan weer dat 2 onder 1 kap huis kopen.

Het boek met hartje slaat op dat ik van lezen hou en dus minimaal 1 boek per maand wil uitlezen. En tot slot heb je dan nog het tropische plaatje met 30e verjaardag. Omdat ik mijn verjaardag in het buitenland wil vieren, lekker in de zon!

Hebben jullie dit jaar ook een visionboard gemaakt? Zo ja, wat staat erop? Zo niet, ga je hem nog maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *