Verkopen en masterclass – MyA week 6

Verkopen en masterclass – MyA week 6. Vorige week konden jullie zien dat ik weinig bijzonders deed, maar er toch nog wat van wist te maken. Deze week verkocht ik veel en had ik een masterclass.

Verkopen en masterclass – MyA week 6

In verkopen en masterclass – MyA week 6 zien jullie dat ik weer begon met wat spullen te verkopen. Want ja als je dingen hebt waar je niks mee doet, en je kunt er nog geld voor krijgen, dan verkoop je ze gewoon! En ook volgde ik een masterclass.

Maandag 21 augustus

Verkopen en masterclass - MyA week 6

En magazine nummer 4 is uit, de laatste! Daar ging ik natuurlijk gelijk voor zitten om die te lezen. Ik vond dit echt een leuke manier om de zomerstop door te komen, zo om de week een nieuw magazine. Normaal koop ik eigenlijk nooit magazines.

Verkopen en masterclass - MyA week 6
Vandaag had ik een echte thee dag. Ik had ’s morgens al 3 verschillende smaken op, dit was mijn derde al. Maar hey, moet kunnen!

Dinsdag 22 augustus

Verkopen en masterclass - MyA week 6
Gisteravond besloot ik om mijn 4 gtst magazines te verkopen. Dus ik begon de dag vandaag gelijk met het maken van de foto en ik plaatste die gelijk. En ja hoor, dezelfde dag nog waren ze al verkocht en had ik 10 euro terug verdient. Zo chill!

Echt ik zie overal business in. Als ik iets in mijn bezit heb wat ik niet gebruik gaat het zsm op marktplaats in de hoop dat ik er wat geld voor kan krijgen. Er staan namelijk nog zoveel dingen om te doen of kopen op mijn whislist die geld kosten. Dus wie niet veel geld heeft moet slim zijn!

Woensdag 23 augustus

Verkopen en masterclass - MyA week 6
Woensdag kwam m’n mams weer gezellig bij mij en deden we de dvd stapel verder slinken! We begonnen namelijk met een film waar we allebei geen reet aan vonden! Dus pakten we de volgende van de stapel. Zo gaat het wel snel!

Donderdag 24 augustus

Verkopen en masterclass - MyA week 6
Deze week besloot ik dat het weer tijd wordt voor smoothies/ verse sapjes, want september komt er alweer aan! Sterker nog, als jullie dit lezen dan ís het al september. Dus dat betekend dat we weer wat meer vitamientjes nodig hebben om onze weerstand op te bouwen voor de winter. Daar kun je wat mij betreft niet vroeg genoeg mee beginnen, want voor je het weet ligt die verkoudheid alweer op de loer. En dat willen we nou juist niet!

Vrijdag 25 augustus

Verkopen en masterclass - MyA week 6
Vandaag besloot ik zelf lekker een dvd’tje te kijken. En dit is toch wel een erg leuke film vind ik! Ik zal er binnenkort een review over schrijven!

Zaterdag 26 augustus

Verkopen en masterclass - MyA week 6
Jaaaa vakantie! Ik keek al een tijdje naar deze dag uit, want in de ochtend moest ik nog werken maar daarna had ik vakantie!
Wel stond er een masterclass ‘geld verdienen met bloggen’ van Serena op het programma. Serena had erg lekkere sandwiches gemaakt als lunch en een pastasalade én er was slagroomtaart! Lekkerrrr! Na afloop kregen we nog een goodiebag mee naar huis, altijd leuk!

Verkopen en masterclass - MyA week 6
Dit was de inhoud van de goodiebag. Nogmaals bedankt Serena, als je dit leest!

verkopen en masterclass - MyA week 6Deze foto is niet van mij, die maakte George van ons, maar die verdient wel een plekje in de diary. Het was echt een hele gezellige en leerzame middag met de meiden!

Verkopen en masterclass - MyA week 6
’s avonds was ik echt compleet gesloopt en hing ik onderuit op de bank met een bakje komkommers. Toen ik deze foto maakte had ik al bijna alles opgegeten. Ik heb gewoon even een halve komkommer weggewerkt in m’ n eentje. Moet kunnen!

Zondag 27 augustus

Verkopen en masterclass - MyA week 6
Weten jullie nog die rupsen die ik laatst ineens random in de woonkamer vond? Die kwamen van de anjers af! Daar kwam ik achter toen ik ze weggooide omdat er toen nog een rups uit viel! Even geklaagd bij de supermarkt en toen kreeg ik dit bosje bloemen ervoor terug! Netjes opgelost dus! Gelukkig zijn dit geen anjers, want daar ben ik wel even klaar mee! Brrr!

Verkopen en masterclass - MyA week 6
In de ochtend was ik zwaar gefrustreerd want ik wilde allerlei kleine dingen aanpassen aan mn blog waarvan de helft niet lukte omdat dat in de instellingen nergens te vinden is. En ik ben alle opties langs geweest. Toen heb ik de hele dag zowat naar andere thema’s zitten zoeken en die uitgeprobeerd, maar niks is precies zoals ik het wil. Zo frustrerend!

In principe is dit thema helemaal perfect, maar ik wil de knoppen van ‘read more’ en ‘leave a comment’ in het nederlands hebben. Daarbij vind ik de ‘read more’ button te groot en dus een beetje lelijk en ik wil mijn titels wat kleiner hebben. Want ze passen nu vaak niet op 1 regel. Maar ik kan ook nergens instellen dat het lettertype van de titels in kleiner formaat moet.

Weet een van jullie misschien hoe ik dit voor elkaar kan krijgen of kennen jullie iemand die dit kan? Laat het dan ajb weten, want ik struggle al een tijdje met een aantal van deze dingen.

Daarna besloot ik maar om de laptop uit te zetten en wat leuks te gaan doen! Lekker folders kijken en lezen en blog ideeën opschrijven! Door gisteren had ik ineens zo belachelijk veel ideeën voor artikelen dat ik de komende 2 maanden 4 artikelen per week kan plaaten (waarvan 1x per week dan de photodiary blijft uiteraard).

Verkopen en masterclass - MyA week 6Lekker!! Ik at bietjes met rosti rondjes, kipballetjes (ja degenen die ik laatst bij de Ikea kocht) en appelmoes! En dat was dan alweer het einde van mijn week.

Hulpvraagje

Wat vinden jullie trouwens een beter plan? Mijn photodiary nu houden zoals hij is en dat hij dus wat verder achter loopt? Wat betekend dat als ik een keer twee weken op vakantie ben er gewoon wekelijks een diary blijft komen?

Of gewoon ervoor zorgen dat jullie mijn afgelopen week steeds zien? En mocht ik dan op vakantie gaan, dat jullie dan een week geen diary zien. En dan de week daarna gewoon 2 diaries te bekijken hebben, zodat ik daarna weer op schema loop? 

Let me know want ook daar struggle ik mee, dus jullie mogen het zeggen! Jullie zijn ten slotte de lezers 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *