Veel relaxen – MyA week 26

Veel relaxen – MyA week 26. Vorige week konden jullie zien hoe mijn eerste week van het jaar begon. Deze week relaxte ik veel. Wat vooral inhield dat ik veel aan het lezen was.

Veel relaxen - MyA week 26

Veel relaxen – MyA week 26

Veel relaxen – MyA week 26. Dit is alweer de 26e week van mijn photodiary en ik vind het nog steeds even leuk om te doen. Wel vergeet ik soms foto’s te maken maar ach, wie zou dat niet hebben. Kijken jullie weer mee naar mijn week?

Maandag 8 januari

Veel relaxen - MyA week 26Zo was ik maandag nog bezig in mijn eerste Suzanne Vermeer boek die ik voor de kerst gekregen had..

Dinsdag 9 januari

Veel relaxen - MyA week 26En zo begon ik dinsdag in het tweede Suzanne Vermeer boek; Winternacht. Ook hier gaat tzt een review over komen op mijn blog.

Woensdag 10 januari

Veel relaxen - MyA week 26En hop alweer lekker op weg in het derde boek van dit jaar. De afgelopen 2 dagen en vandaag heb ik echt super veel zitten lezen. Dat kon omdat we op het werk nu steeds heel vroeg klaar zijn.

Donderdag 11 januari

Veel relaxen - MyA week 26Ik maakte in de ochtend na mijn werk al lasagne omdat ik in de middag naar een verjaardag ging van een kennis als verrassing. Ze vierde het niet die dag, maar het was wel haar verjaardag. En dus kwam ik als verrassing gezellig langs. Het was een gezellige middag en ze vond het erg leuk dat ik kwam.

Vrijdag 12 januari

Veel relaxen - MyA week 26Vandaag na het werk ging ik lekker onderuit zitten op de bank met de film Mannenharten 2 die de vorige avond op tv was. Niet een hele bijzondere film maar hij was op zich wel leuk.

Veel relaxen - MyA week 26Ook pakte ik mijn sudoku boekje weer eens uit de kast! Dan kan ik nog eens afwisselen tussen lezen en puzzelen. Want ik heb nog zoveel puzzelboekjes liggen! Dus die wil ik snel vol gaan maken en dan nog alleen maar kopen wat ik écht leuk vind. Want niet alles wat ik heb liggen vind ik even leuk.

Zaterdag 13 januari

Veel relaxen - MyA week 26Vanmiddag maakte ik hartige taart, het recept komt binnenkort online!

Veel relaxen - MyA week 26En ik hield eens pauze op het werk omdat er zó weinig post was en omdat er luxe koeken waren. Eindstand van deze week is al 19.05 uur in de plus, yes!! Op naar de plus 30!

Zondag 14 januari

Veel relaxen - MyA week 26Ik ging het huis door om op te ruimen. Gooide flink wat papieren troep weg, leegde de papierversnipperaar en wat lege doosjes. Dat ruimt lekker op!

Veel relaxen - MyA week 26Ook ploos ik dit kastje uit waar nog flink wat van weg kon, heerlijk! Dat scheelt in elk geval alweer flink wat troep wanneer ik ga verhuizen!

Wat deed jij afgelopen week? En vind jij het ook zo heerlijk om dingen weg te gooien tijdens het opruimen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *