Vanaf volgende week…

Vanaf volgende week… vorige week konden jullie lezen over wat ik nou zo leuk vind aan bloggen. Deze week vertel ik jullie wat jullie vanaf volgende week kunnen gaan verwachten van/ op mijn blog.

Vanaf volgende week…

Vanaf volgende week


Vanaf volgende week komen er geen 2 artikelen per week meer online, maar 4!

Ik wilde al een tijdje meer gaan schrijven, maar de laatste tijd was ik echt enorm inspiratieloos. Het leek me geen slimme start om dan meer artikelen te gaan schrijven. Aangezien mijn ideeën nogal schaars waren.

Sinds de workshop bij Serena (daarover lezen jullie dinsdag in mijn photodiary), stromen er weer onwijs veel ideeën m’n hoofd binnen voor artikelen, dus ik heb meteen alles opgeschreven. Daarom vind ik het nu een goed moment om te gaan starten met wat ik al zo lang wil; meer schrijven!

Wat jullie vanaf volgende week kunnen gaan verwachten is als volgt:
Dinsdag: photodiary
Woensdag: een artikel
Donderdag: een artikel
Zaterdag: een artikel

Ik heb bewust voor deze 4 dagen gekozen omdat dat in mijn schema het beste uit komt en natuurlijk ook omdat ik geen 3 dagen achter elkaar niks wil posten als ik 4 artikelen per week schrijf.

Het zou ook kunnen gebeuren dat er op maandag of vrijdag soms een keer een extra artikel verschijnt, dus hou mijn blog gewoon dagelijks in de gaten.

Wil je zeker weten dat je niks mist?

Volg mij dan via bloglovin’
Twitter
Instagram
Volg ook mijn Facebookpagina
Youtube kanaal My Atmospheres

Zo weet je zeker dat je niks van mij zult missen! En zo blijf je natuurlijk ook wat meer op de hoogte over mij persoonlijk.

Wat voor soort artikelen zouden jullie graag van mij willen zien? Laat het achter in de reacties! Wie weet voeg ik ze dan toe aan mijn lijst en staat het binnenkort online op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *