Vamos! Musical review

Vamos! Musical review. Vorige week konden jullie lezen wat mijn favoriete kleding is. Deze week review ik de musical ‘Vamos!’ voor jullie.

Vamos! Musical review

Vamos! Musical review

Vamos! Musical review. Laatst ben ik naar de musical ‘Vamos!’ geweest. Deze musical was ik online in een theater agenda al tegen gekomen, maar ook het tv spotje is mij niet onopgemerkt gebleven. Alleen al door de omschrijving in de theatergids wilde ik deze musical graag bezoeken. Want wie mij een beetje kent weet dat ik dol ben op alles wat met Spanje/ Spaans te maken heeft. Dus echt een musical voor mij!

Vamos! Musical review

De musical gaat over Linda (Cystine Carreon), na het overlijden van haar man Bart wil zij graag hun droom verwezenlijken in Spanje, Altea. Een bed & breakfast starten. Het pand is er al, ze moet alleen nog tekenen en de sleutels in ontvangst nemen. Maar ze wil dit niet alleen doen, daarom zoekt ze via Youtube een 2e vrouw die dit samen met haar wil gaan doen. En die vindt zij in Hadewych (Lenette van Dongen). Ze spreken een keer samen af en het klikt, dus besluiten zij samen dit avontuur aan te gaan.

Wat Linda in eerste instantie niet weet is dat Hadewych hier haar man (Johnny Kraaijkamp Jr)  en zoon Bo (Soy Kroon) voor achter laat. Ze vertrekt zonder iets te zeggen, het enige wat ze achterlaat is een briefje.

Onderweg komen zij Puk (Carolina Dijkhuizen) tegen die net te horen heeft gekregen dat niet zíj de promotie krijgt van haar baas, maar haar vriend Pieter (Joey Schalker). Waar ze op dat moment een pauze mee heeft genomen in hun relatie. Dus ook zij besluit spontaan om mee te gaan naar Zuid-Spanje.

Onderweg en in Spanje zelf beleven zij allerlei avonturen en komen ze de ‘dorpsheks’ Josefina (Melise de Winter) regelmatig tegen.

Mijn review

Vamos! Musical reviewMelise heeft wat mij betreft echt een geweldige rol. Ze heeft de lachers regelmatig op haar hand als ‘dorpsheks’ en betrekt ook het publiek erg leuk bij de voorstelling.

Ook om Johnny Kraaijkamp Jr valt regelmatig te lachen en om de droge opmerkingen van Carolina (Puk) lig je ook regelmatig in een stuip. Dit is echt een hele leuke komische musical die je wat mij betreft wel echt gezien moet hebben. Volgens mij heb ik nog nooit zo veel gelachen tijdens een musical als bij Vamos! Eigenlijk heeft ook bijna elk personage wel iets grappigs.

Verder ook complimenten voor Soy Kroon. Zelf wist ik niet dat hij ook veel in het theater te zien is en dus ook niet dat hij kon zingen. Maar wat een mooie stem heeft Soy! Vooral het duet tussen Soy en Lenette die zij zingen als moeder en zoon in Spanje vond ik erg mooi!

Heb je deze musical nog niet gezien? Vamos! We gaan! Heb jij deze musical al gezien? Laat me weten wat jij ervan vond of wil je nog gaan? Vamos toert nog t/m maart dit jaar door Nederland. Waar? Klik hier om meer te zien.

One thought on “Vamos! Musical review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *