Uitslag winactie

Uitslag winactie. Vorige week konden jullie lezen wat mijn favoriete uitjes zijn en deze week heb ik voor jullie de uitslag van mijn winactie.

uitslag winactie


Uitslag winactie

De uitslag winactie. Ruim een week geleden had ik voor jullie een hele leuke winactie. Namelijk voor de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Je kon toen 2 vrijkaarten winnen voor een leuk dagje uit bij de Orchideeën Hoeve. Het enige wat je hiervoor hoefde te doen was mij volgen op zoveel mogelijk social media. En het liefst ook nog mijn artikel delen.

Dit werd ook gedaan en hier is een winnaar uit voort gekomen, namelijk: Grete Karina. Gefeliciteerd! Jij hebt gewonnen en inmiddels heb je al een mailtje van mij ontvangen waarin ik je laat weten dat je gewonnen hebt en dat ik de kaartjes zo snel mogelijk naar je op ga sturen.

Bij deze wil ik jou en je moeder alvast heel veel plezier wensen bij jullie dagje uit op de Orchideeën Hoeve en ik zou het leuk vinden om na afloop te horen hoe jullie het gehad hebben en wat jullie ervan vonden.

Nog meer winacties

Natuurlijk is dit niet de enige winactie die ik op mijn blog hou. Ik ben van plan om binnenkort nog meer winacties te gaan houden. De volgende winactie zal plaats gaan vinden in November, dus hou mijn blog zeker in de gaten om de nieuwe winactie niet te missen.
Dit zal weer een totaal andere winactie worden, maar wat deze actie precies in houdt dat vertel ik jullie nu nog niet. Dat lezen jullie tegen de tijd dat de winactie online komt.

Tot slot zou ik graag van jullie willen weten of jullie de looptijd van 1 week voor een winactie lang genoeg vinden of dat jullie een langere looptijd zouden willen. Laat het me weten in de comments! Als je een langere looptijd wilt, laat dan ook eventjes weten hoe lang jou dan ideaal lijkt.

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *