Uitslag winactie mini winter pakket

Uitslag winactie mini winter pakket. Vorige week konden jullie lezen wat mijn favoriete ijs is. Deze week heb ik de uitslag van de winactie van mijn mini winter pakket.

Uitslag winactie mini winter pakket

Uitslag winactie mini winter pakket

Uitslag winactie mini winter pakket. Afgelopen vrijdag maakte ik de winnares bekend. De winnares koos ik door de voornamen van de mensen die mee deden op een papiertje te schrijven. Deze vouwde ik heel klein op, gooide ik in een bakje, schudden maar en het winnende lootje trekken.

Aangezien er maar 3 mensen mee deden kon dit gemakkelijk en ook waren er geen dubbele voornamen, dus dit vond ik de meest makkelijke en eerlijke manier. Zo maakte iedereen even veel kans.

Uiteindelijk werd Merel de winnares, zoals jullie al konden zien op de foto die gisteren voorbij kwam in mijn photodiary. Zaterdag heb ik het pakketje gelijk naar haar opgestuurd. Dus als het goed is heeft ze deze inmiddels ontvangen (ik schrijf dit artikel vooruit op zondag 10 dec, dus dat weet ik nu natuurlijk nog niet).

Uiteraard gaan er volgend jaar zeker weer nieuwe winacties aan komen. Hoe en wanneer precies dat weet ik nog niet, dus hou mijn social media en mijn blog goed in de gaten! Want dan mis je niks.

Wat voor soort dingen zouden jullie heel leuk vinden om te winnen? Wie weet kan ik daar dan rekening mee houden bij toekomstige winacties. Zelf vind ik samengestelde pakketjes altijd wel erg leuk, zo lang ze maar niet beauty gerelateerd zijn, want daar heb ik helemaal niks mee.

Maar ik ben ook erg benieuwd naar jullie wensen, dus laat ze vooral achter in de comments! En laat dan ook gelijk even weten of jij ooit wel eens iets gewonnen hebt met een winactie (hoeft niet van een blogger te zijn) en wat dat was. Daar ben ik ook wel benieuwd naar! Zo won ik vorig jaar de advent kalender van de body shop op een event, wat erg leuk was! De dingen die ik niet leuk vond heb ik gewoon weggegeven aan mensen om me heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *