Verkocht!

Verkocht! Vorige week konden jullie lezen over Fotocadeau en deze week is er weer een persoonlijk artikel.

Verkocht

Verkocht!

Verkocht! Zo zet je je halve inboedel te koop en zo is bijna alles in 1x weg! Vorig weekend zette ik spontaan mijn halve inboedel te koop. Hoewel, helemaal spontaan was het ook weer niet, want ik spaar al een lange tijd voor een nieuwe meubels.

Over mijn bank ben ik niet tevreden omdat hij niet lekker zit, over mijn dressoir en tv kast ben ik niet tevreden omdat de opbergruimtes te klein zijn omdat het geen gewone kastjes waren maar kleine lades. Dus zo besloot ik om voor iets nieuws te gaan sparen.

Het dressoir wat je hierboven ziet is een voorbeeld van wat ik leuk zou vinden om ervoor terug te krijgen, lekker veel ruimte vanwege de redelijk grote kastjes en toch ook lades erin wat ook altijd wel handig is om bepaalde spullen in op te bergen.

Maar terug naar mijn verkoop verhaal. Ik zette tegelijk mijn bank, fauteuil, tv kast, salontafel en dressoir op marktplaats en als het goed is word mijn bank vanmiddag opgehaald. En worden mijn tv kast, dressoir en salontafel in 1x opgehaald door 1 persoon die het graag allemaal wilde hebben, helemaal top dus! Nu nog afwachten of iedereen ook echt komt en of ze het dan ook nog echt meenemen. Pas als dat gebeurt is geloof ik het pas echt. Aangezien ik ook al een paar keer voor niks heb zitten wachten omdat mensen gewoon niet kwamen opdagen. Zo onbeschoft vind ik dat altijd. Je kunt op zijn minst dan laten horen dat je je bedacht hebt.

Verkopen jullie vaak spullen via internet? Of juist liever zoals gisteren op koningsdag? En wat zijn jullie ervaringen met verkopen op de manier waarop jullie het doen? Laat het weten in de reacties!

Zelf vind ik koningsdag steeds waardelozer worden omdat mensen alles voor 10 cent proberen te kopen terwijl je online vaak veel meer voor je spullen kunt krijgen.