The Lion King review

The Lion King review. Vorige week vroeg ik jullie wat jullie nog eens zouden willen doen met kerst. En vertelde ik dat het mij leuk leek om eens een keer naar een musical te gaan met kerst. Deze week kun je lezen dat ik ook echt een musical bezocht tijdens kerst en wat ik van de voorstelling vond.

The Lion King review

The Lion King review

The Lion King review. Op eerste kerstdag gingen we naar The Lion King. Ik wilde altijd al eens naar een musical met kerst. Gewoon om eens te kijken of de sfeer dan anders is dan tijdens een gewone voorstelling. En dat was het. De bezoekers waren extra mooi gekleed en er waren veel glitters te zien, waar je normaal vaak mensen in hun normale kloffie tegen komt in het theater. Dus erg leuk dit!

The Lion King reviewDe rolverdeling zag er zo uit.

En Sarah speelde kleine Nala. Zo leuk!! Sarah die ken ik nog van een paar jaar terug toen we allebei in dezelfde Tapdance groep zaten (een combinatie van volwassenen en kinderen) En samen met Dewi vertelden zij toen steeds over hun audities voor The Lion King hoe dat gegaan was en uiteindelijk dat ze naar The Lion King school mochten. Ik had gelezen dat ze beiden onlangs hun premiere als kleine Nala gehad hadden, maar ik kon nergens een kids speelschema vinden. Dus toen ik in het theater kwam en zag dat Sarah kleine Nala speelde was ik helemaal blij! Zo leuk dat ik dan ook eindelijk 1 van de 2 kon zien in de voorstelling!

Slotapplaus

Stiekem even een paar foto’s gemaakt bij het slotapplaus. Want wat is nou een review op je blog zonder foto’s! Ik vond de voorstelling echt énorm mooi en had dit voor geen goud willen missen. Ik hoor altijd maar iedereen over dat het zo’n mooie voorstelling is en ik dacht altijd ‘nou nou, overdrijf je niet een beetje?’ Maar het is echt werkelijk een hele mooie voorstelling. Ik wist al dat er tijdens de opening ‘dieren’ door het gangpad van het theater komen en omdat ik letterlijk op de hoek zat de eerste helft, kon ik ze van extra dichtbij bewonderen. En daardoor was er ook goed gezien hoe mooi en knap die kostuums gemaakt zijn. Echt wauw!

De tweede helft ruilde ik met mijn moeder van plek en zat ik 2 stoelen meer naar het midden toe. En 1 rij meer naar voren, want we zaten schuin achter elkaar omdat naast elkaar niet meer kon. Hierdoor kon ik tijdens het slotapplaus tenminste gewoon wat foto’s maken. Helaas natuurlijk wel weer met mensen hoofden ervoor. Maar daar ontkom je niet aan. We kregen een kerst toespraak van Zazu. En deze keer niet saai en langdradig 😛

De rest luisterde natuurlijk. En het was zó leuk om Sarah als kleine Nala gezien te hebben. Ze straalde echt de hele voorstelling en zat helemaal in haar rol. Super leuk om te zien! Ik heb echt genoten van de voorstelling! Het was wel echt magisch.

Zijn jullie ook bij The Lion King geweest en wat vonden jullie ervan? Of zou je er graag heen willen?
Bij deze wens ik jullie een hele fijne jaarwisseling wat dit was mijn laatste artikel van dit jaar. Ik zie jullie graag in 2018 weer allemaal terug op mijn blog! Dinsdag komt er natuurlijk weer een photodiary van mijn laatste week van 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *