’t Pannekoekhuis in Westendorp

’t Pannekoekhuis in Westendorp is waar mijn artikel van vandaag over gaat. Een heerlijk pannenkoekenrestaurant in de achterhoek.

't Pannekoekhuis in Westendorp

’t Pannekoekhuis in Westendorp

’t Pannekoekhuis in Westendorp. Onlangs ben ik daar gezellig gaan eten met een vriendin die in de achterhoek woont. Zo kom je nog eens ergens!

Ik moet zeggen dat ik dit echt het lekkerste pannenkoekenhuis vind waar ik ooit gegeten heb. Ik heb hier al vaker gegeten en welk ander pannenkoekenrestaurant ik ook bezoek. Geen enkele overtreft die in Westendorp. En aangezien ik altijd standaard een kaaspannenkoek neem is dat makkelijk te vergelijken.

't Pannekoekhuis in WestendorpOp bovenstaande foto kun je zo’n beetje zien hoe dit restaurant er van binnen uit ziet. Zoals je ziet was ik er in oktober, want je ziet de Halloween decoraties staan en hangen.


't Pannekoekhuis in Westendorp

Natuurlijk moest ook mijn pannenkoek op de foto. Op de een of andere manier bereiden ze de pannenkoek vooral zo, dat de kaas erin zit. Terwijl de meeste restaurant er gewoon kaas bovenop gooien. Hierdoor blijft de kaas dus lekker vloeibaar, om het maar zo te noemen, en dat vind ik toch echt wel het lekkerste!

Ook wordt je hier altijd goed geholpen en is het personeel erg vriendelijk. De prijzen zijn ook netjes, dus echt een fijn restaurant om eens naartoe te gaan! En vindt je Westendorp nou een beetje ver weg? Maak er dan gewoon een gezellig dagje uit van!

Dagje uit

Je hoeft natuurlijk niet in Verweggistan uit eten te gaan om vervolgens weer naar huis te gaan. Daar is Westendorp een beetje ver weg voor (als je vlakbij Amsterdam woont). Maar wat je natuurlijk wel kunt doen is er een leuk dagje uit van maken.
Westendorp ligt vlakbij Doetinchem, in de achterhoek. In de achterhoek zijn ook genoeg leuke dingen te doen, dus kies een leuke plaats uit in de buurt van Westendorp en ga gewoon eens een dagje op pad! Na afloop kun je dan heerlijk eten bij het pannenkoekenrestaurant en dan ben ik heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Ben jij wel eens bij ’t Pannekoekrestaurant in Westendorp geweest? Zo ja, wat vond je ervan? Zo nee, ben je van plan om het eens te gaan bezoeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *