Spam je blog

Spam je blog. Vorige week konden jullie lezen wat ik van de rente verlagingen vind. Deze week mag je je blog spammen!

Spam je blog

Spam je blog!

Spam je blog! Eens in de zoveel tijd is het leuk om te zien door wie je gevolgd wordt. Maar ook leuk om te zien of die volgers zelf ook een blog hebben en om die dan even te bekijken. En wellicht ook te gaan volgen.

Laatst ontdekte ik zelf ook weer een nieuwe blog die volledig gaat over geld besparen en je huis zsm aflossen, maar dat je ook vooral niet moet vergeten om een buffer te hebben. Je weet ten slotte maar nooit wanneer je iets in huis moet vervangen. Zelf ben ik ook heel erg bezig met verhuizen en hypotheken en zoveel mogelijk geld besparen om zoveel mogelijk te kúnnen sparen om hier zsm weg te kunnen. Dus reden genoeg voor mij om die blog te gaan volgen en om zelf binnenkort ook diverse artikelen te gaan schrijven over deze onderwerpen. Mijn lijstje met ideeën is alweer gegroeid!

Maar genoeg over mij. Hebben jullie zelf ook een blog? Laat dan de link hieronder achter in de reacties, dan kunnen de andere lezers ook eens een kijkje komen nemen! En ik natuurlijk 😉
Vertel er dan gelijk ook even bij wie je bent, hou oud je bent en waar je over schrijft op je blog. Want dat is altijd leuk om te lezen! Verder zou ik het ook wel leuk vinden om te lezen wanneer je bent begonnen met bloggen en waarom.

Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo uitgebreid te zijn, maar zelf vind ik het altijd wel leuk om te lezen. Alleen je blog spammen mag natuurlijk ook gewoon!

En als jullie dan toch bezig zijn; wat voor artikelen lijkt jullie leuk om van mij te lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *