Spaarmeter – MyA week 30

Spaarmeter – MyA week 30. Vorige week konden jullie lezen wat ik bedoelde met ‘oeps’. Deze week maakte ik een spaarmeter.

Spaarmeter - MyA week 30

Spaarmeter – MyA week 30

Spaarmeter – MyA week 30. Deze week stond bij mij in het teken van geld (sparen) en wel zoveel mogelijk. Als extra motivatie maakte ik daarom een spaarmeter. Hier ga ik binnenkort nog een uitgebreid artikel over schrijven.

Maandag 5 februari

Spaarmeter - MyA week 30Wisten jullie dat My Atmospheres ook een Youtube kanaal heeft? Hier staan sfeerbeelden op van vakanties en uitjes/ steden. Ik upload hier dus alleen maar wanneer ik op vakantie geweest ben of een stad bezocht heb/ een uitje gedaan heb die de moeite waard was om te filmen.

Spaarmeter - MyA week 30Ook zat ik even lekker te lezen met een boek en een bakje chips!

Dinsdag 6 februari

Vandaag was het druk op het werk en na die tijd schreef ik mijn review van ‘Vamos! De musical’. Als je hem nog wilt zien, je hebt nog een maand de tijd!

Woensdag 7 februari

Spaarmeter - MyA week 30Vandaag maakte ik een spaarmeter. Ik ben nu zo bezig met geld sparen om hier zo snel mogelijk weg te kunnen, dat ik een extra motivatie zocht. Die heb ik gvonden! Binnenkort meer hierover.

Donderdag 8 februari

Spaarmeter - MyA week 30Vandaag stond op het menu: bietjes met mini gehaktballetjes en de laatste paar aardappelrosetjes. Lekker!!

Vrijdag 9 februari

Spaarmeter - MyA week 30

Vandaag bestelde ik alvast een nieuw hoesje voor mijn nieuwe telefoon. Nee, ik heb nog geen nieuwe telefoon maar voordat het oktober wordt wel. En er was nu korting, dus bestelde ik alvast dit kleurrijke hoesje. Toch weer mooi wat euro’s bespaard!

Zaterdag 10 februari

Spaarmeter - MyA week 30Vanmiddag chillde ik op de bank met de tv aan en in de pauze’s zat ik lekker te lezen. Mijn boek is nu uit!

Zondag 11 februari

Spaarmeter - MyA week 30Vandaag begon ik in mijn eerste Spaanse boek: Matilda! Op mijn e-reader staat hij in het Nederlands. Dus ik lees steeds eerst het Nederlandse hoofdstuk en daarna het Spaanse. Leuk!!

Spaarmeter - MyA week 30Tot slot sloot ik de week af met aardappel bolletjes, een visschnitsel en spinazie!

Bij mij stond geld sparen deze week centraal samen met iets nieuws proberen: een Spaans boek lezen. Wat stond er bij jou centraal afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *