Smoothie maker van de Lidl

Smoothie maker van de Lidl. Vorige week konden jullie lezen over een bezoekje aan de Euromast en deze week over de smoothie maker van de Lidl.

Smoothie maker van de Lidl

Smoothie maker van de Lidl

Laatst kocht ik de smoothie maker van de Lidl, die ook een multi blender is en een week (of mss 2 weken) later hadden ze ineens ook alleen de smoothie maker! Al een hele tijd wilde ik graag een smoothie maker hebben, dus ik kocht deze gelijk toen ik hem zag voor het leuke prijsje van 25 euro. Wil je alleen de smoothie maker, dan krijg je er 2 meeneem bekers bij en betaal je maar 15 euro. Dus als het nog kan ga ik hem mooi even omruilen!

Smoothie maker van de Lidl
Toen ik deze smoothie maker had ging ik hem natuurlijk gelijk uitproberen. Ik mixte meloen, ananas, mango en passievrucht door elkaar en daar kwam een heerlijke smoothie uit!

Smoothie maker van de Lidl
Het apparaat zelf werkt heel makkelijk, je doet de stukjes fruit in de beker, beetje water erbij en let’s go! Er zit een dop bij met mesjes die draai je erop en daarna draai je de beker om en draai je hem op het motorblok. Stekker in het stopcontact en hij start gelijk met jouw smoothie maken.

Smoothie maker van de Lidl
Tot slot kun je de deksel verwisselen voor de meeneem deksel en dan kun je gaan met je smoothie! Super lekker en er past een halve liter in, dus te kort zul je niet hebben. Wat ik bij deze versie wel echt mis is een 2e smoothie beker. Maar wanneer je dus alleen de smoothie maker zelf koopt voor 15 euro is dat probleem al opgelost! Ook te verkrijgen via de webshop, dus mocht je geen Lidl bij jou in de buurt hebben is er nog geen probleem!

Heb jij een smoothie maker? En zo ja: gebruik je hem vaak en wat vind je de lekkerste smoothie? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *