Samsonite S’cure koffer review

Samsonite S’cure koffer review. Vorige week kon je al lezen over Zonsondergang vanaf de catamaran excursie en deze week lees je mijn koffer review. Als je op vakantie gaat heb je natuurlijk ook koffers nodig! Of in elk geval op zijn minst 1 koffer. Een paar maanden geleden kocht ik 2 verschillende formaten koffers. Namelijk een handbagage koffer (55 cm) en een ruimbagage koffer. De ruimbagage koffer is 69 cm. Deze zijn in verschillende kleuren te krijgen, maar ik koos voor donkerblauw.

Samsonite S'cure koffer review

Zie hier een foto van de koffers die ik kocht. De stickers heb ik er uiteraard zelf op geplakt om ze herkenbaar te maken voor mij als ze op de band liggen. Uiteraard wilde ik een koffer met 4 zwenkwieltjes zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen.

Samsonite S’cure koffer review

Samsonite S’cure koffer review. Ik kocht bewust 2 verschillende formaten omdat ik graag een koffer wilde die het vliegtuig in mag als handbagage én een aparte koffer die gewoon het ruim in gaat.

Toen ik naar Gran Canaria ging kwam dit achteraf enorm goed van pas. Want mijn ruimbagage koffer zat op de terugweg al propvol met aankopen en ik zou er niet alles in mee kunnen krijgen. Daarop besloot ik mijn handbagage koffer ook in te checken als ruimbagage, wat geen probleem was omdat deze ook gewoon op slot kon. Top!
Uiteindelijk heb ik als handbagage mijn rugzak gevuld die ik ook mee had en zo kregen we alles netjes mee naar huis.

Samsonite S'cure koffer reviewDe binnenkant van de koffers zien er zo uit. Ook prima dus, altijd fijn om zo’n flap de hebben die je dicht kunt ritsen.

Samsonite S'cure koffer reviewJe kunt de zijkanten vergrendelen door middel van een schuifslotje en verder sluit je de koffer af met een tsa cijferslot, met een 3 cijferige code.

Opbergen en conclusie

Samsonite S'cure koffer review
De handbagage koffer past precies in de ruimbagage koffer. Maar dan ook echt precies. Ideaal, want dit scheelt enorm veel ruimte met opruimen en je hoeft nooit te bedenken welke koffer je waar opgeborgen hebt.

Met beide koffers heb ik dus 1 reis gemaakt en ik ben erg tevreden met de kwaliteit van deze koffers. Natuurlijk kan ik nog niet spreken voor de lange termijn, maar voor nu ben ik er blij mee! Ze rijden goed en soepel dus je kunt ze gemakkelijk tegelijk met je mee laten rijden. Niks geen moeilijk gedoe. Heerlijk! Zeker een aanrader, mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe koffers.

Ben jij tevreden met jouw huidige koffer(s)? En zo ja, welke heb jij en hoe lang gebruik je deze al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *