Rente verlaging

Rente verlaging. Vorige week konden jullie lezen dat ik een onbeschofte medewerker trof bij krasloten.nl en dat ze zo traag zijn als dikke stront. Deze week heb ik het over de rente verlaging.

Rente verlaging

Rente verlaging

Rente verlaging. We balen er allemaal flink van als onze spaarrente weer omlaag gaat. Maar voor een héél mini klein beetje is dat ook onze eigen schuld. Je hoort om je heen zo vaak ‘nou sparen levert ook niks meer op, dus dat doe ik niet meer’. Maar hoe stom is dat?!

Ten eerste heb je daar jezelf mee, want als je geen buffer hebt en er gaat van alles stuk, van welk geld ga je dan iets nieuws kopen? Ten tweede is het enorm stom omdat de rentes mede daardoor juist nog vérder omlaag gaan. Ideaal als je een huis wilt kopen, zoals ik. Maar zwaar kut als je wat geld wilt verdienen met sparen, zoals ik.

Zelf vind ik ook dat de banken nu echt aan het overdrijven zijn. Je krijgt al bijna niks meer voor je geld en als je dan de rentes nog verder omlaag gooit, dan wil helemáál niemand meer sparen.
De directeur een vette bonus minder geven zou ook al enorm helpen, dan hoeft Nederland eens een keer niet de dupe te worden van rente verlaging.

Want ze hebben zogenaamd geen geld meer om mensen meer rente te geven, maar die hoge piefen bij de bank krijgen nog steeds mega dikke bonussen naast hun belachelijk hoge salaris. Dat is echt een ding waar ik me zó zwaar aan erger. Geef dan geen bonussen!! En maak sparend Nederland weer eens blij!

Wat vinden jullie van die belachelijke bonussen die (hoge) medewerkers bij de bank krijgen? Ze verdienen wat mij betreft al meer dan genoeg salaris, waarom dan ook nog een vette bonus?! Echt nergens voor nodig. Investeer dat gewoon eens in de mens/ klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *