Puur Geluk

Puur Geluk! Vorige week konden jullie lezen waar ik naar toe op pad wil, deze week kunnen jullie lezen over de tv opnames van Puur Geluk.

Puur Geluk

Puur Geluk

Puur Geluk, een programma waarin ze via social media op zoek gaan naar mensen die ze kunnen verrassen. Dat is in het kort gezegd waar het programma inhoud. En aangezien ik het altijd leuk vind om bij tv opnames aanwezig te zijn, was ik hier ook bij!

Je geeft je van tevoren op en wacht tot de uitnodiging binnen komt en dan ga je naar de studio. Als je daar aankomt dan staat je naam op een lijst en krijg je een kaartje met je naam erop en de plek waar je komt te zitten. Vak A of B, maar je kunt ook een leeg kaartje hebben. In dat laatste geval wacht je en ga je als laatste naar binnen.

Wanneer je in de studio komt zoek je de plek op die op je kaartje staat. Op je plek staat dan ook een bordje met je naam, dus dat is makkelijk zoeken. Wanneer iedereen zijn of haar plek gevonden heeft is het tijd om te beginnen. Maar nog niet gelijk met de opnames. Eerst een korte uitleg van degene die het publiek opwarmt (hoe noem je zo iemand eigenlijk?). En vervolgens ga je een paar keer klappen zodat ze dat eventueel ergens tussen kunnen monteren, ja ja het is en blijft tv!

Daarna wordt er vertelt dat het semi live is, dus dat alles in 1x wordt opgenomen, mits er iets fout gaat. Dan doen ze een klein stukje over. Maar omdat mensen niet kunnen faken dat ze echt verrast zijn terwijl ze het 5 minuten eerder ook al gehoord hebben, nemen ze het zoveel mogelijk in 1x op. De presentator Ruben Nicolai deed het erg leuk en maakte tussendoor ook leuk contact met het publiek in de zaal.

Dat is hoe het eraan toe ging bij deze opnames. Erg leuk om mee te maken en er was ook een erg leuke sfeer in de zaal.

Ben jij wel eens bij tv opnames geweest? Zo ja, bij welk programma en wat vond je ervan?

2 thoughts on “Puur Geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *