Populaire en favoriete artikelen 2017

Populaire en favoriete artikelen 2017. Vorige week konden jullie lezen hoe ik zelf mijn advent kalender maak en hoe jullie dit ook kunnen doen. Deze week vertel ik jullie over mijn populaire en favoriete artikelen van 2017.

Populaire en favoriete artikelen 2017

Populaire en favoriete artikelen 2017

Mijn populaire en favoriete artikelen 2017 in een overzicht. Ik merk wel echt dat ik een top 3 aan populaire artikelen heb. Op de eerste plek staat het artikel waarin ik schreef over hoe je zelf je eigen lightbox symbolen kunt maken. Ik liet hierin zien hoe ik dit deed en welk materiaal ik gebruikte. En deze blijft echt énorm populair. Elke maand wordt deze weer het beste bekeken. Het artikel kun je hier terug lezen.

Op de tweede plek staat mijn artikel over de Mascha Planner. Ook deze wordt maandelijks nog super veel bekeken. In dit artikel schreef ik over de eerste versie van de Mascha planner maar ik vertelde ook alvast wat er zou veranderen aan de tweede versie, omdat dit toen net bekend gemaakt was. Klik hier om het artikel terug te lezen.

Op nummer 3 staat mijn artikel over de smoothie maker van de Lidl. Heel leuk om te zien dat ook dit artikel zo populair was en nog steeds is. Want elke maand staat deze ook weer tussen mijn meest bekeken artikelen. In dit artikel vertel ik over de smoothie maker en hoe tevreden ik hierover ben en dus ook of ik hem aan jullie aanbeveel of niet. Klik hier om het artikel terug te lezen.

Favoriete artikelen

Een van mijn favoriete artikelen was mijn artikel over A midwinter’s tale concert van Pia Douwes. Ik zat helemaal vooraan en kon dus ook eindelijk eens foto’s maken zónder hoofden in beeld van andere mensen. Mijn artikel kun je hier terug lezen.

Verder schreef ik ook een artikel waarin ik jullie vertelde dat ik ooit jurylid was van het tv programma The Winner Is (de Duitse versie). Wat ik erg leuk vond om met jullie te delen, omdat het gewoon een hele leuke tijd was. En dus ook een hele leuke herinnering. Hoe ik dit ervaren heb en wat het inhoudt kun je hier lezen.

Tot slot kies ik nog 1 artikel uit als mijn favoriet. En dat is het artikel over mijn bucketlist. Ik vond het erg leuk om mijn bucketlist met jullie te delen. En om zelf af en toe eens terug te kijken wat er nou eigenlijk ook alweer op die lijst staat. Klik hier om mijn bucketlist te bekijken.

Wat was jouw favoriete artikel van mij uit 2017? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *