Plannen voor 2017 geslaagd?

Plannen voor 2017 geslaagd? Vorige week konden jullie lezen hoe mijn kerst eruit zag. Deze week vertel ik jullie of mijn plannen voor 2017 geslaagd zijn.

Plannen voor 2017 geslaagd

Plannen voor 2017 geslaagd?

Zijn mijn plannen voor 2017 geslaagd? Dat kun je in dit artikel lezen! Om nog even terug te komen op wat mijn plannen nou eigenlijk waren, schrijf ik dit artikel.

Ten eerste wilde ik mezelf wat vaker trakteren op leuke uitjes en op lekkere dingen. Dit heb ik zeker gedaan want 2017 was het jaar van super veel leuke uitjes en ik trakteerde mezelf ook een aantal keren op wat lekkers zoals bijvoorbeeld kibbeling.

Opletten dat ik voldoende me time neem en kan ontspannen. Ook hier ben ik in 2017 goed mee bezig geweest. Ik kan ook zeker zeggen dat dit geslaagd is. Want ik ging regelmatig even voor mezelf zitten met een boek erbij of gewoon om even lekker tv te kijken. Plus natuurlijk de uitjes. Die tellen ook mee voor me time.

Tevens zei ik dat ik graag meer wilde gaan reizen, maar dat dit in 2017 voornamelijk in Nederland zou zijn omdat ik geen vakantie budget had. Dit heb ik ook zeker vaker gedaan dan de jaren ervoor. Door diverse uitjes te doen. Maar het zou nog wel wat meer mogen! Al met al ben ik toch ook wel tevreden over dit doel en vind ik het wel geslaagd.

Tot slot zei ik dat ik stukje bij beetje mijn woonkamer stijl wilde veranderen van modern landelijk naar beach look. Dit hield in dat ik de muur wilde verven en dat ik nieuwe meubelen wilde hebben. En alles is geslaagd! Waar ik eerst dacht dat ik misschien niet alles zou redden in 2017 heb ik het toch ruimschoots op tijd gered! En daar ben ik best wel trots op! Dat heb ik toch maar mooi voor elkaar gekregen.

Zijn jullie ook al zo nieuwsgierig naar mijn doelen voor 2018? Kom dan zaterdag weer naar mijn blog! Dan verschijnt het artikel over mijn doelen voor 2018!

Zijn jouw doelen van 2017 behaald? Laat het weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *