Over mij

Even een stukje over mij. Ik ben Mya, 28 jaar en ik hou enorm veel van schrijven! Vroeger heb ik ook een blog gehad en omdat ik het bloggen miste ben ik er weer een gestart! Namelijk deze blog ‘My Atmospheres’.

Mijn artikelen zullen voornamelijk gaan over; Musicals/ Theater/ Tv, Reizen, Persoonlijk, Reviews/Tips & Tags, Photodiary of overige artikelen!
De onderwerpen op mijn blog zijn dus heel breed, maar waar ik het allerliefste over schrijf is wat ik het allerleukste vind om te doen. Namelijk musicals bezoeken en reizen. Uiteraard combineer ik die 2 soms ook en reis ik naar het buitenland om een musical te zien. Uiteraard doe ik dat niet heel vaak, want het is natuurlijk niet heel goedkoop 😉 Maar eens in de zoveel tijd is dat wel te doen.

Verder vind ik het ook heerlijk om in de natuur te wandelen en gewoon steden en dorpen in Nederland te bezoeken, dus daar zullen ook met enige regelmaat artikelen en foto’s van te zien zijn op mijn blog.

Mijn hobby’s zijn dus onder anderen; musicals bezoeken, reizen, wandelen, fotograferen (just for the fun), sfeerbeelden filmen en schrijven.

Mocht je dit aanspreken, volg dan mijn blog, want ik zal meerdere artikelen per week online zetten en vergeet ook niet te reageren, want dat vind ik altijd leuk!

 

Liefs Mya