Opruimen en werkkast versieren – MyA week 17

Opruimen en werkkast versieren – MyA week 17. Vorige week konden jullie lezen dat ik ‘voorlopig’ meer ga werken. Deze week ruimde ik op en versierde ik mijn werkkast.

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17

Opruimen en werkkast versieren – MyA week 17

Opruimen en werkkast versieren – MyA week 17. Deze week ruimde ik mijn herfstspullen weer op, bezocht ik een Intratuin en ik versierde mijn werkkast!

Maandag 6 november

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17
Tijd voor boodschappen! Eenmaal buiten kwam ik erachter dat mijn telefoon nog binnen lag. Ik dacht; ok, laat maar die heb ik toch niet nodig. Eenmaal aangekomen bij de supermarkt kwam ik erachter dat mijn briefje en portemonnee ook nog thuis lagen, shit!!

Ik dacht; dan schrijf ik geld over van m’n spaarrekening en pin ik wel.. maar onder telefoon gaat dat natuurlijk ook niet! Ik had maar 5 euro op mijn betaalrekening staan, dus besloot ik alleen de dingen te halen die ik echt die dag en de dag erna nodig had. Want m’n pinpas zat wel in m’n tas. En ik had écht geen zin om eerst weer naar huis te gaan. Zo stom ik vergeet deze dingen nooit. En nu na een week slaap tekort bam, hersens gaan weer op error. Zo irritant!

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17
Ik had nog bolletjes over van het weekend, dus ik at de laatste 2 zo op. Eentje met eiersalade en eentje met kaas en aardbeienjam. Lekker!!

Dinsdag 7 november

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17
Dinsdag was het tijd voor patat en kroket uit de airfryer! Ik koop trouwens gewoon de normale patat van de Lidl en die kan prima in de airfryer!

Woensdag 8 november

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17
Jaaa het was weer eens tosti tijd! Wel alleen met kaas want ik had geen ham in huis.

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17
En in de avond gingen we naar een Intratuin omdat die koopavond hadden! Rond de kerst zijn tuincentra altijd zo gezellig!

Donderdag 9 november

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17
Vandaag versierde ik mijn werkkast! Ik schreef op een gele kaart ‘Hola y olé!’ En op de achterkant ‘applaus!’ En liet dat aan een collega zien die er hard om moest lachen. Toen dacht ik: zonde om die kaart weg te doen, ik hang hem op mijn kast, dan kan ik hem nog eens gebruiken! Om er vervolgens een paar dagen later op t schrijven ‘Que siga la tradicion!’ Ofterwijl laten we de traditie voortzetten/ in stand houden! En vervolgens plakte mijn collega een herfstblaadje op zijn kast😂 Tja, we zijn allemaal een beetje gek daar😉 Dat houdt het leuk!

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17 Vandaag kwam ook het nieuwe luchtbed binnen. Ze gebruiken weer een andere techniek waardoor hij lekker blijft liggen, ook als er al wat lucht uit is. Dus ik ben benieuwd!

Vrijdag 10 november

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17 Na mijn werk ging ik er ff lekker voor zitten met een schaaltje mandarijn partjes om Expeditie Robinson terug te kijken. Bijna weekend!

Zaterdag 11 november

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17 Jaaa weekend!! Natuurlijk even kijken wat er in de bonus komt volgende week!

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17 Ook ruimde ik alvast de herfstspullen op van mijn dressoir en maakte ik hem schoon. Want binnenkort ga ik alvast mijn kerstdorpje opzetten. Dat is altijd vrij veel werk, helemaal nu ik ook bergen erbij heb, en dan hoef ik niet alle kerstdingen in 1x te doen.

Zondag 12 november

Opruimen en werkkast versieren - MyA week 17Vandaag deed ik lekker een dagje even helemaal niks! Behalve tv programma’s terug kijken van gisteren en verder lezen in het boek van Aad. Het einde komt nu echt in zicht. Komende week heb ik dit boek sowieso uit! Maar de volgende ligt al op me te wachten!

Hebben jullie je werkplek ook versierd of kan dat bij jullie niet? En wat deden jullie afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *