Op pad!

Op pad! Vorige week konden jullie lezen over mijn gedachtenspinsels van de afgelopen tijd en deze week over waar ik heen wil binnenkort!

Op pad!

Op pad!

Op pad. De Kruidvat heeft ze weer! Goedkope treinkaartjes! Dus ik sloeg ze in. In de planning staan: Scheveningen, Arnhem en Groningen. Natuurlijk kan dit altijd op het laatst nog veranderen. Maar voor nu staan deze plaatsen op het programma.

Nu mijn vragen aan jullie;
– Wat vinden jullie typisch herkenbaar aan bovenstaande plaatsen?
– Wat moet ik écht zien als ik in deze plaatsen ben?
– Hebben jullie tips voor lekkere lunchgelegenheden die wat minder bekend zijn?

Uiteraard komen er na afloop artikelen en (als het droog weer is) ook sfeerbeelden online. En kunnen jullie er alles over gaan lezen van wat ik van deze steden vond en wat ik er gedaan heb. Uiteraard inclusief foto’s.

Verder ben ik ook erg benieuwd welke stad of welk dorp ik volgens jullie echt eens zou moeten bezoeken. En dan wil ik natuurlijk ook weten wat ik daar dan echt moet zien of waar ik echt heen moet gaan als ik er ben.
Dit mogen ook steden zijn net over de grens in België of Duitsland! Dat maakt de keuze nog een stuk groter en ik vind het ook erg leuk om naar het buitenland te gaan, maar aangezien mijn budget niet heel groot is wordt het dit jaar even niet verder weg. Tenzij ik ineens een leuke reis win of zo 😉

Hoe vind jij het om in je eigen land op pad te gaan? Doe je dat wel eens?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *