Oeps – MyA week 29

Vorige week konden jullie zien welk ‘antwoord is fout’ was. Deze week zien jullie wat ik bedoel met ‘oeps’. En natuurlijk daarmee ook hoe mijn afgelopen week eruit zag.

Oeps - MyA week 29

Oeps – MyA week 29

Oeps – MyA week 29. Deze week zie je in mijn diary wat er nou ‘oeps’ was en wat ik deed. Ik relaxte veel omdat ik daar gewoon aan toe ben. En soms moet je gewoon naar je lichaam luisteren.

Maandag 29 januari

Oeps - MyA week 29

Er is sneeuw gevallen op Gran Canaria! Dat wil zeggen: in de bergen. Wegen werden afgesloten in de avond en mensen werden geëvacueerd. Heel raar om de top die altijd zo groen is nu in de sneeuw te zien. Dat gebeurt niet vaak!

Dinsdag 30 januari

Oeps - MyA week 29Ik maakte allemaal lijstjes vandaag met bedragen. Bijvoorbeeld van dure dingen die ik nog moet/ wil kopen binnen nu en 5 jaar. Dingen die met verhuizen te maken hebben. En nog veel meer. Heerlijk om m’n hoofd even te legen! Dat was hard nodig, want ik pieker weer zo veel de laatste tijd.

Woensdag 31 januari

Oeps - MyA week 29Ik begon mijn laatste geurkaars te branden en kreeg spontaan een bosje bloemen van m’n mams. Bloemen staan altijd zo gezellig! Dus zette ik ze lekker op de salontafel. Deze geurkaars is trouwens de geur; Magnolia. Heerlijk fris!

Donderdag 1 februari

Oeps - MyA week 29Februari alweer! Het was de eerste van de maand, dus tijd om te krassen! Ik won 4 euro, dus het eerste begin is er 😉 Ik ben benieuwd hoeveel meer ik dit jaar nog ga winnen.

Vrijdag 2 februari

Oeps - MyA week 29Vandaag maakte ik een lijstje met de plusuren die ik verwacht te behalen de komende maanden. Daarachter schreef ik hoeveel geld ik daarvan denk over te houden nadat de loonheffing eraf is gegaan. Plus wat ik met dat geld wil doen. Gewoon om te weten of ik al mijn spaardoelen ga halen. Het wordt krap, maar het gaat wel precies lukken! Dus dat voelt goed! Weer een reden minder om over te piekeren!

Zaterdag 3 februari

Oeps - MyA week 29Ik maakte weer eten voor 2 dagen. Tagliatelle deze keer, met spinazie en roomsaus van de maggi.

Zondag 4 februari

Oeps - MyA week 29Ik keek lekker even relaxt tv programma’s terug van zaterdagavond. Lekker om zo even te ontspannen. Dit was trouwens NCIS.

Oeps - MyA week 29Oeps! Ik zag dat een weg in de bergen op GC ingestort was door vallende rotsblokken. Op de foto zie je het niet heel goed, maar ik zag ook een video, en het zwarte stukje op de foto is een gapend gat. Er is gewoon een heel stuk weg ingestort.

Hoe was jullie begin van februari?

One thought on “Oeps – MyA week 29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *