Nog meer advent kalender enveloppen openen – MyA week 22

Nog meer advent kalender enveloppen openen – MyA week 22. Vorige week konden jullie zien dat ik super blij ben met mijn zelf gemaakte advent kalender. Deze week open ik weer een heleboel enveloppen! En natuurlijk gebeurde er nog veel meer, dus kijk weer gezellig mee!

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22

Nog meer advent kalender enveloppen openen – MyA week 22

Nog meer advent kalender enveloppen openen – MyA week 22. Deze week maakte ik weer lekker veel enveloppen open en ik vulde alvast mijn chocolade schaaltje met kerstchocolade! Lekker!! Ik zit echt al helemaal in de kerstsfeer. Jij ook?

Maandag 11 december

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22Niet in elke enveloppe zit geld. Er zit ook wel eens wat anders in! Zo ben ik vandaag idd lekker gaan zitten met een boek en een kop thee.

Dinsdag 12 december

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22Maar toch ben ik altijd weer blij wanneer er wel geld in de enveloppe zit! Ik heb altijd wel dingen waar ik voor aan het sparen ben, dus dan is dit extra leuk!

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22Laatst nam ik deze mee bij de supermarkt. Deze kopen wij vaak op Gran Canaria, sinds kort is hij dus ook in Nederland! Wel een leuk detail dat de verpakking dan gewoon deels ook Spaans gebleven is!

Woensdag 13 december

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22En hoppa! Weer 20 euro meeneemgeld erbij alvast voor de vakantie, heerlijk!

Donderdag 14 december

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22Dat relaxmomentje heb ik zeker genomen! Alleen werd het met een boek en….

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22Met mijn eerste Donald Duck! Want via mijn werk kregen we een cadeaucaroussel bon om iets uit te zoeken voor de kerst. Omdat ze niet echt veel leuks hadden, koos ik voor een abonnement op de Donald Duck. Dus ik krijg nu 10 weken lang dit blad. Jeugdsentiment! En ze blijven ook gewoon leuk, die maffe eenden.

Vrijdag 15 december

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22En weer zo’n leuke inhoud! Ik zorg er elk jaar voor dat deze bedragen bij elkaar minstens 50 euro zijn zodat ik er echt wat aan heb. Dat geeft een lekkere boost voor het sparen! Alles wat er meer in zit stop ik in de kalender voor volgend jaar. Dan heb ik altijd alvast een mooi beginnetje.

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22Verder trakteerde ik mezelf op een lekker bord met kippensoep, extra lekker als het buiten koud is!

Zaterdag 16 december

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22En nog een keer hetzelfde!

Zondag 17 december

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22En dat deed ik!

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22Met genoeg lekkers Matilda kijken! Ook maakte ik er nog een kop thee bij en warme chocolademelk. Echt even genieten!

Nog meer advent kalender enveloppen openen - MyA week 22Daarna vulde ik alvast mijn schaaltje met kerstchocolaatjes! Ik heb er toch zat, dus als dit schaaltje leeg is, kan ik hem nog een keer vullen!

Wat deden jullie afgelopen week en weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *