Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? – MyA week 12

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? – MyA week 12. Vorige week konden jullie lezen dat er confetti was op het werk, maar ook een afscheid van een collega. Deze week weer heel wat anders!

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? – MyA week 12

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? – MyA week 12. Deze week besef ik me dat ik echt nieuwe kleding en schoenen moet kopen, maar vind ik dat ook en koop ik het ook gelijk? Dat zie je in deze diary.

Maandag 2 oktober

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Ik begon deze week bij de kapper! Want na die knipbeurt van de vorige keer, was mijn haar nu weer toe aan een verfbeurt! Nu ben ik alvast netjes voor mijn verjaardag!

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Na de kapper haalde ik boodschappen om vervolgens weer uitgeblust neer te vallen op het luchtbed in de woonkamer, want ik voelde die stomme borstspier weer zeuren.

Dinsdag 3 oktober

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Ik maakte alvast foto’s voor artikelen die nu nog opgeslagen staan als concept. Deze heeft te maken met opruimen. Ergens deze week komt dat artikel online, met opruim tips!

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Ook ontving ik mijn 2e Nederlandse Mascha planner. Weer gescoord via marktplaats! Voor deze 2 planners heb ik in totaal al 12 euro minder betaald dan de nieuwprijs. Hoppa! Heerlijk om 12 euro te besparen. Wel mis ik dan in totaal 5 weken omdat ze al gebruikt waren, maar boeiend! Ik kan de planners nog steeds ruim een jaar gebruiken dus prima!

Woensdag 4 oktober

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
En vandaag maakte ik weer even tijd om verder te lezen. Ik doe zoveel dingen tegelijk nu dat ik nauwelijks tijd heb om iets ontspannends te doen.

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Ook bakte ik weer eens pannenkoeken, lekker!! Ik ben er dol op! Wat eten jullie het liefste op je pannenkoek? Ik jonge kaas!

Donderdag 5 oktober

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Jaa mijn koeltasje voor werk! Een smoothie, druiven en appels, een tussendoortje en pannenkoeken!

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
En weer even verder lezen in Aad zijn boek! Ik hoopte pagina 100 te bereiken, maar dat is me helaas nog niet gelukt.

Vrijdag 6 oktober

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Ik maakte een overzichtje voor mezelf wat ik nog wil sparen en voor welk doel, zodat ik weet hoeveel uur extra ik daar nog voor moet werken om dat voor elkaar te krijgen.

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Want ik heb ook nog veel nieuwe kleding nodig en schoenen. Ik ben nog even wat winkels langs gegaan maar helaas geen schoenen naar mijn zin kunnen vinden.

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Ook vond ik online een leuke Spaanse webshop met leuke Spaanse teksten op hun kleding. Deze maakte ik zelf. Er staat; het leven is een reis, geen bestemming. In deze webshop wil ik nog wel een bestelling gaan plaatsen want ze leveren ook in Nederland! Dus super chill.

Zaterdag 7 oktober

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Na mijn werk ruimde ik de vaatwasser leeg die vannacht gedraait had. En hij was niet de enige die ’s nachts bezig was. Want ik zat midden in de nacht op de wc met darmkramp. Yippie! Want vanmorgen ging de wekker gewoon weer om kwart voor 6.

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
Ook haalde ik na mijn werk alvast wat boodschappen in huis voor mijn verjaardag. Dan ligt het er maar vast! Verder niet op de foto; nootjes en chips. Ook dat haalde ik alvast. Kan prima, zo lang de verpakkingen maar gewoon dicht blijven. Zo heb ik tenminste alvast overzicht van wat ik al heb en wat ik nog (op het laatst) moet halen.

Zondag 8 oktober

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12

Ik las dit nieuwsbericht vandaag. En ik hoop zó dat dit in 2018 al in gaat, zodat ik er nu al van kan profiteren! Want anders pis ik weer net naast de pot en moet ik er wel eerst een half jaar tussen uit. Dus ik vind dat deze nieuwe regel gewoon precies op tijd in gaat. Wanneer jullie deze diary lezen zal het waarschijnlijk bekend zijn wanneer dit in gaat. Want dinsdag wordt het nieuwe regeerakkoord gepresenteerd, dus ik wacht in spanning af!

Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? - MyA week 12
En volgens mij is de tijd van de kortingsbonnen weer aangebroken! Want bij de folders zaten diverse bonnen. Ow yeah!

Wat deden jullie afgelopen weekend? En maken jullie ook altijd van die geld-/ spaaroverzichten als jullie ergens voor sparen? Of ga je gewoon sparen en zie je wel wanneer je je doel bereikt?

4 thoughts on “Nieuwe schoenen en kleding of toch niet? – MyA week 12

  1. Thanks! Ja, ik vind ze super fijn werken. Gewoon even elke dag op marktplaats kijken! Wie weet heb je dan geluk dat je er ook goedkoper eentje kunt scoren, ze staan er vrij regelmatig op omdat mensen ze weg doen.

 1. Leuke foto’s weer!
  Ik was afgelopen week ( en ben nu nog steeds) verdiept in het nieuwste boek van Dan Brown. Het is een aanrader! Zodra ik eenmaal in het verhaal zit kan ik haast niet meer stoppen met lezen, haha.
  Mag ik vragen waarom je geen foto’s van jezelf in de diary doet?
  Ik weet natuurlijk hoe je eruitziet, maar was meer benieuwd naar de keuze om geen beelden van jezelf te delen.

  1. Dankje! Ja heerlijk, dat heb ik ook altijd met een goed boek, het liefst lees ik hem dan in 1x uit!
   Ja tuurlijk mag je dat vragen 🙂 Ik heb er gewoon niet zo’n behoefte aan om met allerlei foto’s van mezelf op internet te staan. Ik heb een hekel aan op de foto gaan namelijk. Daarom maak ik ook nooit selfies. De enige keer wanneer ik het leuk vind is als ik op vakantie ben zodat ik er mooie herinneringen aan heb. Of als het met andere mensen samen is, meestal ook dan als herinnering. Vandaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *