Nieuwe hobby

Nieuwe hobby. Vorige week konden jullie mijn review lezen van het boek Happy Love Life van Mascha. Deze week kunnen jullie lezen over mijn nieuwe hobby. Hoe kom ik erop? En wat vind ik ervan?

Nieuwe hobby

Nieuwe hobby

Ik heb een nieuwe hobby. Soort van dan. Namelijk legpuzzels maken! Heel vroeger als kind heb ik het natuurlijk ook wel eens gedaan, maar daarna eigenlijk nooit meer. En omdat ik op zoek was naar nieuwe hobby’s zónder dat ik een beeldscherm nodig heb, ging ik weer eens puzzelen! Ik dacht eraan omdat ik puzzels tegen kwam. Toen dacht ik: ja! Dat is het!

Ik vroeg mijn moeder om wat puzzels omdat ik wist dat zij er een heleboel heeft liggen. Natuurlijk eerst even testen of ik het wel écht ook leuk vind. Maar ik vind het heerlijk! Ik ben begonnen met een puzzel van 1000 stukjes, gelijk groots dus.
Ik kocht een opvouwbare puzzelplaat zodat ik mijn puzzel wel kan leggen wanneer ik hem zat ben. En ook deze plaat bevalt mij prima. Na het lezen van wat reviews kwam ik er al snel achter dat dit de goede plaat was voor mij. Ik kan hier puzzels op maken t/m 1500 stukjes, dus dat is een mooi getal.

Zelf heb ik geen enkele puzzel meer in huis, maar nu ik weer begonnen ben met puzzelen vind ik het wel leuk om langzaam aan wat puzzels te gaan verzamelen.
Wat ik vooral erg leuk vind is dat je tegenwoordig ook heel gemakkelijk fotopuzzels kunt laten maken. Gewoon je eigen foto uploaden en hup je hebt je eigen persoonlijke puzzel die niemand anders heeft, zo gaaf!

Binnenkort wil ik dus een aantal unieke puzzels gaan bestellen zodat ik voorlopig lekker aan de slag kan. Maar dan natuurlijk wel pas wanneer ik klaar ben met de puzzels van mijn moeder. Want dan weet ik zeker of ik het tegen die tijd nog steeds zo leuk vind.

Puzzel jij ook weleens? En zou jij het ook leuk vinden om dit weer op te pakken als je dit vroeger ook gedaan hebt? En weten jullie nog meer nieuwe hobby’s voor mij waar ik geen scherm voor nodig heb?  Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *