Nieuwe bijzettafel

Vorige week schreef ik nog bestelling gaat mis en deze week heb ik mijn nieuwe bijzettafel binnen!

Nieuwe bijzettafel


Nieuwe bijzettafel

Mijn nieuwe bijzettafel is binnen! Deze leukerd kwam ik tegen voor niet al te duur en aangezien de kleur ook nog eens overeen kwam met wat ik zocht werd deze bijzettafel dus van mij!
En ja je kunt het ook een krukje noemen, maar dan zit je wel een beetje laag. Plus hij zit dan wel erg hard. Maar ik had hem puur als bijzettafeltje besteld, dus helemaal goed!

Inmiddels is de oude bijzettafel weer opgehaald en het geld alweer retour gestort, dus helemaal mooi! Dat is altijd wel zo fijn als dat dan weer geregeld is, want om nou tegen een lelijke kartonnen doos in je woonkamer aan te moeten kijken is ook niet bepaald gezellig. Plus ik word er altijd heel onrustig van als ik moet wachten op geld wat ik retour moet krijgen. Dan heb ik het maar liever gewoon weer op mijn rekening staan, dan hoef ik er ook niet steeds aan te denken. Of het steeds te controleren.

Kort om, ik ben dus super blij met mijn nieuwe bijzettafel en hij was ook nog eens een stuk goedkoper dan de tafel die ik eigenlijk besteld had, dus hoe goed komt dat uit! Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit op welke plek ik hem ga zetten. Dat hangt er namelijk helemaal vanaf hoe het eruit ziet als ik straks mijn nieuwe fauteuils en bank heb. Wellicht wissel ik hem nog om met het tafeltje waar nu mijn nep palmboom op staat, omdat die van neutraal gekleurd hout is. En wat okergeel voor je muur in combinatie met een palmboom staat ook altijd wel gezellig!

Maar de bank en fauteuils komen pas aankomende zomer, dus ik moet nog even geduld hebben (lastig!)

Hoe zit het met jullie geduld? Ben jij een beetje geduldig en kan je goed ergens op wachten? Of wil je alles net als ik ook graag zsm geregeld hebben?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *