Niet ziek worden – MyA week 20

Niet ziek worden – MyA week 20. Vorige week konden jullie zien dat het net een apotheek leek bij mij thuis. Deze week probeer ik zelf om niet ziek te worden.

Niet ziek worden - MyA week 20

Niet ziek worden – MyA week 20

Niet ziek worden – MyA week 20. Deze week probeerde ik om niet ziek te worden en ik begon aan mijn advent kalender! En wat er nog meer gebeurde zie je hier onder.

Maandag 27 november

Niet ziek worden - MyA week 20Dat moment dat je iets omspoelt en dat er een plens water op je mouw komt.. dan m’n vest maar even snel laten drogen op de verwarming!

Dinsdag 28 november

Niet ziek worden - MyA week 20Vandaag las ik het boek van Ton uit! Wat ik ervan vond kunnen jullie lezen in mijn review die later deze week online komt.

Niet ziek worden - MyA week 20Ook maakte ik bloemkoolschotel voor mezelf. Even wat vitamines erin gooien! Want ik voel me niet helemaal lekker al een weekje ongeveer. Lichte keelpijn.

Woensdag 29 november

Niet ziek worden - MyA week 20Normaal hebben we alleen rode en gele kaarten op het werk. Nu had ik ineens een groene! Toen ik vroeg wat ik gewonnen had kreeg ik als antwoord; nou dan mag je nog even door werken, bof jij even!

Niet ziek worden - MyA week 20En door naar weer een ander boek van Ton! Ik heb een stapeltje geleend van m’n moeder omdat zij zijn boeken verzamelt, dus die ga ik nu lezen! Ik heb er al een paar gehad, nu de rest nog!

Donderdag 30 november

Niet ziek worden - MyA week 20Dat moment dat je je theezakje al zo lang gebruikt dat je thee bijna niet meer kleurt. Wie herkent dit?

Niet ziek worden - MyA week 20Lekker even wat appelmoes na het eten! Lekkere frisse afsluiter van de maaltijd.

Vrijdag 1 december

Niet ziek worden - MyA week 20Vandaag had ik pas echt erge keelpijn, compleet met mesjeseffect. Dus ik haalde snel wat weerstanddruppels bij de winkel, want ziek worden? No way! Echt geen tijd voor én geen zin in nu!

Niet ziek worden - MyA week 20Dus maakte ik voor de lunch naast wat kippensoep ook wat spinazie met ei voor mezelf. Even een vitamineboost! Want ik had ook al vette vis gehaald voor mezelf.

Niet ziek worden - MyA week 20Ook was het tijd om de eerste enveloppe open te maken van mijn advent kalender! Woohooo!! Zo leuk altijd! Ik weet oprecht niet meer in welke enveloppe wat zit.

Zaterdag 2 december

Niet ziek worden - MyA week 20Tig had ik er in mijn handen vandaag op het werk, om vervolgens eind van de middag ook eentje in mijn eigen brievenbus te vinden die ik eindelijk wél mocht opeten!

Niet ziek worden - MyA week 20En dit zat erin!! Lekker hoor!

Geen enveloppe opengemaakt vandaag, want dit is de enige die ik wel altijd onthou! Geld om kersthuisjes of andere kerstspullen te kopen! Dus die had ik al leeg gehaald toen het koopavond was bij het tuincentrum met korting een paar weken terug.

Zondag 3 december

Niet ziek worden - MyA week 20Yippie! Weer een leuke inhoud van de enveloppe! Helemaal goed!

Niet ziek worden - MyA week 20Dus ik maakte ook een bordje met wat lekkers!

Heb jij ook een adventkalender? Zo ja welke? Of maak je hem ook gewoon zelf net als ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *