MyA week

MyA week. Ik heb besloten dat ik ga starten met photodiaries! Recent konden jullie lezen hoe je zelf symbolen kunt maken voor de lightbox, en vandaag over mijn plan om een photodiary te starten.

MyA week

Vandaag vertel ik jullie over MyA week. MyA staat natuurlijk voor My Atmospheres, maar dat begrepen jullie wellicht zelf ook al wel. Ik weet niet echt een betere naam voor mijn diary. Op deze manier is het gewoon lekker duidelijk. En omdat mijn naam er ook nog eens in voor komt vond ik dit wel een prima keuze.

Wat gaat mijn diary inhouden? Ik ga dagelijks foto’s maken van de dingen die ik doe in mijn week. De diary zal lopen van maandag t/m zondag en deze zal elke dinsdagmiddag gaan verschijnen. Zo heb ik nog wat extra tijd om hem in elkaar te zetten.

Het zullen niet elke week dagelijks mega veel foto’s worden, want ik heb hier naast ook gewoon nog een baan. Wellicht zal ik daar soms ook wel eens een foto maken. Maar ik ga zeker mijn best doen om er leuke diaries van te maken!

Natuurlijk kunnen jullie op vrijdagmiddag gewoon mijn wekelijkse artikelen blijven verwachten, hier gaat niks aan veranderen! Dus deze diary is puur als extra bedoeld. Zelf vind ik het namelijk altijd wel erg leuk om diaries van anderen te bekijken (en om erop te reageren, dus ga dat ook vooral doen mensen!)

Volgende week dinsdag kunnen jullie mijn eerste diary al gaan verwachten omdat ik alvast wat vooruit gewerkt heb. Dit in verband met als ik eens een keer ziek ben of op vakantie. Want dan wil ik mijn diaries natuurlijk wel gewoon door laten lopen, zonder dat ik op vakantie hoef te werken. Wat jullie zien is dus niet van afgelopen week, maar de week daarvoor. Ietsje ouder, maar zeker niet minder leuk!

Wat voor foto’s vinden jullie het leukste om in photodiaries te zien? Laat het weten in de reacties! 

 

 

2 thoughts on “MyA week

    1. Gewoon je routine ervan maken om alles wat je doet op de foto te zetten, ben ik ook nog niet heel goed in, maar ik denk dat dat vanzelf wel went.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *