MyA week #1

MyA week #1! Ja ja, vanaf nu komt er wekelijks een photodiary online zoals jullie vorige week konden lezen.

MyA week #1

MyA week #1

Let’s start de MyA week #1!

Maandag 17 juli

Wat nou als je geen leuke halfronde plankjes kunt vinden die passend zijn bij je beach look interieur? Nou, dan koop je rechte en teken je af hoe je ze gezaagd wilt hebben. En dan roep je heel hard ‘help!’ naar de klusjesman. Dat deed ik maandag ochtend als een van de eerste dingen.

MyA week #1
Daarna was het tijd om de vaatwasser uit te ruimen. Wie vind dat nog meer zo’n énig klusje? (Not!)

Dinsdag 18 juli

MyA week #1

Een Canarisch vriendinnetje van mij was jarig. Dus die feliciteerde ik natuurlijk gelijk in de ochtend voordat ik ging werken. Vertaling; hartelijk gefeliciteerd knapperd. Fijne dag en een dikke knuffel.

MyA week #1
Ik werk bij de post en hou op deze manier altijd netjes mijn werktijden bij. Zo kan ik snel en makkelijk zien of mijn extra gewerkte uren kloppen met wat zij verwerken.

Woensdag 19 juli

MyA week #1
Gisterenochtend dacht ik dat het wel een goed idee was om mijn kussen te wassen. Volgens het label kan hij op 60 graden in de was namelijk. En omdat het mooi weer was, kon hij mooi de hele dag buiten drogen, was mijn idee.

Waarschijnlijk had ik de wasmachine te leeg laten draaien, want mijn kussen kwam er zeiknat doordrenkt met water uit. En m’n nachthemd die erbij zat ook. Snel alles buiten in de zon gelegd in hoop dat het ’s avonds droog zou zijn…

Maar ’s avonds was mijn kussen nog steeds zeiknat. Dus toen besloot ik om de inhoud eruit te halen en de hele nacht te laten drogen.

MyA week #1
Vervolgens was het vanmorgen nog steeds zeiknat en heb ik alles met de hand droog moeten wrijven. Zucht! Volgende keer haal ik de inhoud eruit en was ik alleen de hoes! Scheelt een hoop gedoe.

Donderdag 20 juli

MyA week #1
Vanmorgen na mijn werk gelijk de woonkamer leeg geruimd (spullen aan de kant geschoven) en gestofzuigd! Want ’s middags werden mijn nieuwe meubels bezorgd!

MyA week #1
Daarna snel alvast pastasalade gemaakt als avondeten en in de koelkast gezet. Laat die bezorgers maar komen!

Vrijdag 21 juli

MyA week #1

Gisteravond druk bezig geweest om alles uit te pakken. Vanmorgen verder met het afval uitsorteren. Heel netjes het plastic alvast weg gegooit in de container, au! Duim tussen de container! Later zijn we nog naar de vuilstort gereden om al het karton weg te brengen en zakken met piepschuim.

Zaterdag 22 juli

MyA week #1

Eerst weer even werken! In deze rode kratten zit altijd de post die door de machines al gesorteerd wordt. En andere post en kleine pakketjes gooien we zelf in de vakken.

MyA week #1
Vandaag zag ik zoiets leuks! Op Gran Canaria hadden wij een favoriet restaurantje op de boulevard van Playa del Inglés; Roma. Maar die was vorig jaar ineens weg. Nu zag ik op Facebook dat de eigenaar weer een nieuwe zaak begonnen is, dus met een beetje geluk hebben we weer een lekker lunch adresje! Als ze tenminste geopend zijn tijdens de lunch.

Zondag 23 juli

MyA week #1

De woonkamer ziet er weer netjes uit! Ik schoof alles weer op zijn plekje en het ziet er nu zo gezellig uit! Ik ben er helemaal blij mee.

MyA week #1
Op de vorige foto lijkt mijn bank net paars. Maar hij is deze oceaan blauwe kleur. Echt heel blij mee!

Ik heb deze week nog niet zoveel foto’s gemaakt, want het is even wennen om alles vast te leggen! Maar volgende week gaat dat wellicht beter!

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *