My Atmospheres is genomineerd voor een Liebster Award

My Atmospheres is genomineerd voor een Liebster Award. Vorige week konden jullie lezen dat er van alles kapot ging. Deze week kreeg ik een nominatie voor een Liebster Award.

My Atmospheres is genomineerd voor een Liebster Award

My Atmospheres is genomineerd voor een Liebster Award

My Atmospheres is genomineerd voor een Liebster award, super leuk! Melissa van Emigreren Gran Canaria nomineerde mij vorige week voor een Liebster award. Super bedankt daarvoor! Ik voel me zeker vereerd!

Wat is een Liebster Award?

De Liebster is een virtuele award, voor en door bloggers in het leven geroepen. Kort gezegd is het een manier om leuke nieuwe blogs te ontdekken. Het begon ooit bij het ‘op weg helpen’ van kleine bloggers met maximaal 2000 volgers. Maar inmiddels is het 2017 dus kunnen wat grotere bloggers ook wel genomineerd worden šŸ˜‰
Er kan niet op een blog gestemd worden door mensen, dus dan weten jullie dat alvast. Ook is er geen winnaar. Het is echt een manier om leuke nieuwe blogs te ontdekken.

Het is de bedoeling dat je 10 vragen beantwoord van degene die jou genomineerd heeft. Daarna tag je minimaal 5 andere (kleine) bloggers en maximaal 11. En voor de blogs die jij nomineert verzin jij weer 10 vragen die zij moeten beantwoorden. Dus let’s go!

De vragen van Melissa aan mij deel 1

1. Wat vind jij het allƩrleukste aan bloggen?
Dat ik alles kwijt kan wat ik wil en dat er dan nog mensen zijn die het leuk vinden om te lezen ook! En natuurlijk reacties krijgen van lezers.

2. Hoe ben je ooit gestart?
Ooit had ik een weblog jaren geleden. Die stopte door omstandigheden.
Omdat het bloggen me toch enorm blijft trekken omdat ik schrijven gewoon heerlijk vind, startte ik deze blog, nu ruim een jaar geleden.

3. Wat maakt jouw blog zo uniek?
Uhm, tja goede vraag! Ik ben dol op reizen, dus wilde ik graag een reisblog. Maar tegelijkertijd heb ik er nauwelijks geld voor, dus besloot ik het breder te trekken en ook over dagjes uit en steden in Nederland te schrijven. Ook komen er veel persoonlijk artikelen online. Dus ik denk mijn combinatie van diverse onderwerpen!

4. Wat wil je met je blog bereiken?
Veel lezers bereiken zodat mensen leuke tips van mijn blog af kunnen halen en elkaar wellicht op mijn blog gaan wijzen van ‘oh zij heeft leuke tips’. Tenminste, ik hoop dat mensen het leuk vinden!

5. Hoe combineer je bloggen met de rest van je dagelijkse leven?
Dat gaat vrij gemakkelijk, want ik werk bij de post. Dus ik werk alleen in de ochtenden. Mijn artikelen schrijf ik altijd in het weekend zodat ik er echt de tijd aan kan besteden en dan plan ik ze in voor de week daarna zodat ze automatisch online komen.

Vragen van Melissa aan mij deel 2

6.Ā Wat heb je onderschat?
Hoe snel je je blog kunt laten groeien. Ik ben nu al een jaar bezig en ik heb nu misschien 300 a 350 bezoekers per maand. Stiekem had ik toch gehoopt dat dat er al wel wat meer zouden zijn.

7. Wat had je anders willen doen?
Qua bloggen? Ik denk eerder mijn hart volgen en weer opnieuw gaan bloggen. Want tussen het stoppen van mijn weblog en het beginnen van mijn eerste blog, daar zaten echt jƔren tussen.

8.Ā Wat zijn je blog doelen voor 2018?
Toch wel minimaal de 500 bezoekers per maand halen. Het liefst 1000, maar ik weet niet in hoeverre ik dat kan laten slagen šŸ˜› En natuurlijk dan ook op zo’n manier dat mensen het leuk vinden om terug te blijven komen naar mijn blog.

9. Hoe ziet jouw blog er over 5 jaar uit?
Met hopelijk inmiddels veel leuke tips voor dagjes uit en/ of vakanties en natuurlijk nog altijd met persoonlijke artikelen erbij. Want die vind ik zelf ook altijd het leukste om te lezen bij anderen.

10. Welke tip wil je meegeven aan (nieuwe) bloggers?
Volg vooral je hart en wees niet bang voor wat anderen ervan denken en vinden. Doe gewoon waar jij je goed bij voelt

De blogs die ik graag wil nomineren zijn

Laura

Laura van laurabrijde.com omdat Laura mij weer geĆÆnspireerd heeft om mijn Spaans weer op te pakken nadat ik er totaal geen vertrouwen meer in had dat ik ooit nog Spaans zou kunnen leren (lees; ik heb hersenletsel overgehouden aan een hersenkneuzing, dus nieuwe dingen onthouden of een nieuwe taal leren gaat nogal lastig). Maar dankzij Laura haar Spaanse video’s en vlogs met ondertiteling lukt het me stukje bij beetje toch om meer Spaans te leren! Daarnaast heeft ze ook gewoon een hele leuke blog waarop ze regelmatig nieuwe artikelen post.

Marjan

Marjan van Thehappyfinancial.com Omdat zij altijd veel goede financiƫle tips op haar blog heeft staan waar je echt iets aan hebt.

Merel

Merel van MissClumsy.com Omdat zij ook al een tijdje blogt. Zij doet dit in het Engels en ze schrijft erg leuk!

Tessa

Tessa van Tessaklok.com Omdat Tessa net als ik musical fan is. Zij blogt regelmatig over diverse onderwerpen, zo komt ook haar fotografie opleiding nog wel eens aan bod. Altijd leuk om over deze dingen te lezen!

5

Sorry guys maar ik kom gewoon niet op een 5e blog. Of ze zijn al veel te groot. Elke keer als ik denk: ja deze! Dan zie ik dat die persoon al eens genomineerd geweest is, dus dan heeft het weinig nut om dat nog een keer te doen. Dus helaas moet ik nummer 5 overslaan!

Mijn vragen voor de genomineerden

 1. Wanneer ben jij begonnen met bloggen en hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
 2. Waarover blog jij het allerliefste?
 3. Wat is je favoriete vakantie bestemming?
 4. Ga jij liever op vakantie of liever gewoon losse dagjes uit?
 5. Wat doe je het allerliefste als je op vakantie bent & wat voor soort vakantie past echt bij jou?
 6. Wat staat er op jouw persoonlijke bucketlist? En als je die nog niet hebt, noem dan 5 dingen die erop zouden staan als je er nu ter plekke eentje moest maken.
 7. Vertel eens een leuk weetje over jezelf, die nog niet veel mensen van je weten?
 8. Ben je wel eens op tv geweest en zo ja; in welk programma? En was je zelf te gast of zat je gewoon in het publiek?
 9. Wat is je favoriete Spaanstalige liedje?
 10. Waar ben je het meeste trots op in je leven?

Spelregels

 • Bedank de blogger die jou genomineerd heeft Ć©n post een link naar zijn/haar blog
 • Zet een foto van de liebster award op je blog
 • Beantwoord de vragen van de blogger die jou genomineerd heeft en bedenk 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer minimaal 5 en maximaal 11 andere blogs
 • Copy paste deze regels in je eigen blog post
 • Stel de bloggers die je genomineerd hebt op de hoogte en bezorg hen de link van je eigen blogpost

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *