Mijn rechterhand achter de schermen

Mijn rechterhand achter de schermen. Vorige week vroeg ik jullie om ook wat zuiniger aan te doen met onze aardbol. En deze week vertel ik jullie over mijn rechterhand achter de schermen.

Mijn rechterhand achter de schermen

Mijn rechterhand achter de schermen is mijn moeder. Wij hebben een hele goede band met elkaar omdat we samen veel meegemaakt hebben en doen ook vrij regelmatig leuke dingen met elkaar. Mits de portemonnee het toe laat natuurlijk.

Maar op vakanties of tijdens dagjes uit, die wij altijd samen doen, is zij mijn rechterhand. En dus ook mijn backstage rechterhand. Backstage omdat natuurlijk niemand dit weet. Maar ik vond het wel eens leuk om haar op deze manier ook in het zonnetje te zetten.

Wanneer wij samen op vakantie zijn of een dagje uit is zij namelijk altijd degene die alles op schrijft wat er vertelt wordt aan informatie. Daardoor kan ik volop filmen en foto’s maken zonder dat ik óók nog eens alle informatie moet onthouden of opschrijven. Want ik kan redelijk wat dingen tegelijk, maar toch echt niet alles!

Dit is eigenlijk heel vanzelf zo gegroeid. Tijdens vakanties schreef zij namelijk altijd al alles op wat er vertelt werd. Waarom weet ik eigenlijk niet eens, maar dat is iets wat ze gewoon altijd doet. Wanneer we dus een excursie hadden was dat altijd wel erg makkelijk omdat ik zo altijd weer leuke informatie aan mijn artikelen of video toe kan voegen.

Ook bij dagjes uit gaat dit inmiddels hetzelfde, mede omdat zij weet dat ik de informatie dan weer kan gebruiken en verwerken in mijn artikelen (en/ of video). Ik zou ook gewoon echt niet meer zonder haar kunnen en willen! We zijn gewoon een heel goed team samen!

Ik vond het wel leuk om dit eens met jullie te delen, aangezien dit natuurlijk in mijn artikelen nooit te merken is, maar wel een leuk weetje is!

Wie is jullie rechterhand in het leven? Laat het achter in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *