Mijn nieuwe liefde

Vorige keer konden jullie lezen wat ik verkocht en nu kunnen jullie lezen over een nieuwe liefde. Mijn nieuwe liefde is fotograferen, of eigenlijk is dat al een hele oude liefde. Maar dit is wel de eerste keer dat ik nu een spiegelreflex camera heb.

Mijn nieuwe liefde

Mijn nieuwe liefde

Mijn nieuwe liefde, zo noem ik hem. Dit omdat ik nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad heb, dus er valt voor mij enorm veel te ontdekken.
Fotograferen zelf is al een hele oude liefde. Die begon al toen ik klein was. Ik vond het maar wat interessant om overal foto’s van te maken dus ik vroeg om een fotocamera. Omdat mijn ouders niet wisten of ik wel goed was in foto’s maken en niet alles mislukte gaven ze me eerst gewoon een wegwerpcamera. Daar was ik al enorm blij mee, want ik kon foto’s maken.

Toen ik een aantal keer een wegwerpcamera gebruikt had zagen ze dat ik toch wel mooie foto’s maakte en kreeg ik een echte fotocamera. Zo eentje die nog met fotorolletjes werkte, aangezien er nog geen digitale camera’s waren toen.
Ook daarmee ging het foto’s maken goed en ik bleef het leuk vinden om te doen.

Nog weer later kwamen er digitale fotocamera’s en stapten we daarop over. Ook toen bleef ik (vooral tijdens vakanties) vele foto’s maken waarover ik vaak complimenten ontving. Erg leuk!
Op een gegeven moment switchte ik van studie en overwoog ik om een fotografie opleiding te gaan volgen, maar omdat er geen geld was voor een spiegelreflex camera heb ik dat idee weer uit mijn hoofd gezet. Toen ging ik weer verder zoeken naar iets anders.

En nu..

Nu jaren later heb ik dan eindelijk toch nog een spiegelreflex camera, dus je begrijpt; daar ben ik erg blij mee en ik ben vooral heel erg benieuwd hoe dit gaat bevallen! Ik kan in elk geval weer volop foto’s maken en er valt weer veel te leren, altijd leuk!

Wellicht schrijf ik in de toekomst nog wel een review van deze camera, maar dan moet ik hem eerst goed leren kennen.

Vind jij fotograferen ook zo leuk? En wat fotografeer jij het liefste? Ik vind het heerlijk om reisfoto’s te maken. Maar ook natuurfoto’s/ landschappen vind ik leuk om te fotograferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *