Mijn huis in kerstsfeer

Mijn huis in kerstsfeer. Vorige week konden jullie mijn review lezen over het boek van Ton Theunis; De verrader van Elmhudde. Deze week zien jullie mijn huis in kerstsfeer.

Mijn huis in kerstsfeer

Mijn huis in kerstsfeer

Mijn huis in kerstsfeer. Dit is een overzicht van mijn dressoir, salontafel en de kerstboom. Verder legde ik ook nog een slinger over mijn tv dressoir. En ik fleurde mijn slaapkamer op met kerstversiering om het daar ook gezellig te maken. Deze laatste 2 dingen staan niet op de foto. In mijn slaapkamer staat een mini kerstboompje die al versierd was toen het gekocht werd, ook daar ligt een slinger over de tv plank, er staat een leuk kerstbeeldje en er hangt een kerstbordje met Merry Christmas erop.

Mijn huis in kerstsfeerKerstboom mét cadeautjes eronder. Op deze foto is de boom nog niet helemaal klaar wat de kerstballen betreft daar ben ik later mee verder gegaan. Wel liggen hier al alle cadeautjes onder die op dit moment al in huis zijn. Stiekem zijn alle rode en gouden/ gele cadeau’s hartstikke nep. Want het staat altijd zo gezellig als er heel veel cadeaus onder de kerstboom liggen! En als alles dan uitgepakt is vind ik het zo saai als er niks meer ligt. Dus besloot ik een paar jaar geleden om nepcadeaus te maken!

Mijn huis in kerstsfeer.Een kerstdorpje met sneeuwkleed en losse plukken sneeuw. Her en der heb ik wat losse boompjes en een paar verdwaalde mensen. En ook heb ik sinds dit jaar bergen erbij. Helemaal links op de foto. Omdat ik dit erg leuk vind wil ik daar volgend jaar graag meer van hebben.

Daarna is het alleen nog maar een kwestie van leuk neerzetten, adapters aansluiten (want anders kost het je tig batterijen!) En dan is het resultaat een leuk gezellig kerstdorpje!

Heb jij ook een kerstdorpje thuis? Wat voor kerstversiering gebruik jij altijd om je huis in de kerstsfeer te brengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *