Mijn favoriete uitjes?

Mijn favoriete uitjes? Vorige week konden jullie lezen dat ik ooit jurylid was. En deze week vertel ik jullie over mijn favoriete uitjes.

Mijn favoriete uitjes?

Mijn favoriete uitjes?

Mijn favoriete uitjes? Daar vertel ik jullie vandaag over! Ik heb namelijk een aantal uitjes die bij mij favoriet zijn.

Zo vind ik het bijvoorbeeld super gezellig om met vrienden en/ of familie uit eten te gaan. Het is altijd echt even zo’n lekker bijklets momentje. Zo’n moment waarop je echt even de aandacht voor elkaar hebt en waarin vaak ook de leukste gesprekken naar voren komen.

Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om naar het theater te gaan. Het liefst naar een musical. Vroeger toen ik jong was had dat echt een suf imago, maar de laatste jaren wordt het musical imago volgens mij steeds beter. Ik krijg in elk geval vaker de reactie ‘oh leuk, hoe was het!?’ te horen als ik vertel dat ik naar een musical geweest ben. Terwijl het vroeger vaak was ‘oh gatver, dat is toch saai!’ Dus dat vind ik dan wel weer leuk! Want echt musicals zijn gewoon leuk! Je moet gewoon alleen de goede uitkiezen, die bij jou past. Want net als boeken zul je ook niet alle musicals leuk vinden, net als dat je niet alle boeken leuk vindt.

Ook leuk!

Ook een dagje naar het buitenland is een van mijn favorieten. Dan ben je toch even weg uit eigen land en heb je het gevoel dat ik je in een heel andere omgeving bent, terwijl je niet eens op vakantie bent. Aanrader!

Verder vind ik het ook erg leuk om de toerist in eigen land uit te hangen. Ook dat heeft best een suf imago, maar pas als je het gewoon doet ontdek je hoe leuk het eigenlijk is. En hoeveel leuke dingen er ook in Nederland te doen zijn. Dan snap ik die toeristen best wel die naar Nederland op vakantie komen. Ik vind het vooral dus erg leuk om een uitje te doen in Nederland die ik nog niet eerder gedaan heb. Ik denk gewoon omdat dat nieuw is. Want waarom niet ook gewoon je eigen land verkennen als je het leuk vind om iets nieuws te zien? Wat het soms natuurlijk wel lastig maakt is het weer hier. Maar ja daar zijn we inmiddels wel aan gewend denk ik zo.

Hou mijn blog in de gaten als je ook regelmatig tips voor uitjes wilt lezen!

Wat is jouw favoriete uitje? En hang jij vaak de toerist uit in eigen land?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *