Mijn favoriete thee

Mijn favoriete thee. Vorige week konden jullie lezen welke opruim tips ik voor jullie heb. Deze week vertel ik jullie over mijn favoriete thee.

Mijn favoriete thee


Mijn favoriete thee

Mijn favoriete thee is kruidenthee. Vroeger was ik namelijk echt fan van de fruitsmaken en wilde ik niks weten van kruidenthee. Maar tegenwoordig vind ik kruidenthee ook erg lekker.

Ik heb 4 favoriete smaken en de eerste daarvan is slaap lekker thee. Deze neem ik altijd vanaf het moment dat ik mijn avondeten neem. En soms ook al wel wat vroeger als ik bijvoorbeeld merk dat ik echt nog klaar wakker ben. In slaap lekker thee zitten namelijk rustgevende kruiden, zoals kamille en lavendel. Hierdoor slaap je ’s nachts dus ook weer beter. Daarbij smaakt de thee ook gewoon erg lekker.

De tweede smaak die ik erg lekker vind is groene thee met munt en gember. Gember is goed voor eens mens. Veel mensen vinden het smerig, maar ik moet zeggen dat je er in deze thee niks van proeft. Waarschijnlijk komt dat gewoon door de combinatie met munt. Dat maakt het een lekkere frisse thee.

De derde favoriete smaak is minty morocco. Mint met kaneelsmaak. Ook erg lekker. En niet alleen ik de herfst of winterperiode vind ik deze thee lekker, maar gewoon altijd. Ik vind namelijk niet dat smaken zoals kaneel persé alleen te drinken zijn in de koude periodes van het jaar. Lekker is lekker en dat kan altijd!

En mijn vierde smaak is munt, Aloë Vera en limoen. Deze thee smaakt lekker fris, dus ook die behoort tot mijn favorieten. De combinatie klinkt misschien wat apart, maar misschien is dat ook wel juist wat het zo lekker maakt.

Wat is jouw favoriete thee? Ben je fan van 1 soort thee of drink je gewoon allerlei smaken door elkaar? Of hou je juist helemaal niet van thee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *