Mijn favoriete soort vakantie

Mijn favoriete soort vakantie. Vorige week gaf ik je tips voor het inpakken van je koffer voor die o zo fijne vakantie. Deze week lees je over mijn favoriete soort vakantie.

Mijn favoriete soort vakantie

Mijn favoriete soort vakantie

Mijn favoriete soort vakantie is een een strand-/ zonvakantie. Wellicht is dat niet zo moeilijk te raden, omdat ik vaak over Gran Canaria praat. Maar wat jullie wellicht niet weten is dat ik het ook erg leuk vind om stedentrips te doen.

Toen ik 13 jaar geleden voor het eerst op Gran Canaria kwam omdat mijn moeder mij zo graag het eiland wilde laten zien waar zij zo dol op is, had ik nooit verwacht dat ik er net zo dol op zou worden. Gran Canaria is gewoon onze verslaving. Sommige mensen zijn verslaafd aan alcohol of drugs of gokken, wij aan Gran Canaria. Dat is ook precies de reden waarom je ons daar eens in de zoveel jaar terug kunt vinden. Al sinds mijn moeder ongeveer 15 is komt zij op Gran Canaria. Dus hoe vaak ze daar al geweest is weet ze zelf niet eens meer.

Maar wat wij daarnaast nog meer delen, is dat wij ook beiden stedentrips erg leuk vinden. Zo zijn wij o.a. samen naar Wenen en Berlijn geweest. In een ver verleden ben ik ook heel kort in Londen geweest, maar toen heb ik helaas niet veel van de stad zelf gezien. Dus reden te meer om ooit nog eens terug te gaan naar Londen. Mijn moeder reist ook vrij veel, dus zij is bijvoorbeeld ook in steden als; Barcelona, Porto en Lissabon geweest. Erg leuk! Die staan allemaal nog steeds op mijn lijstje.

Wat mij ook erg aantrekt is om eens richting Griekenland te gaan en ook in Italië en in Spanje zelf zou ik graag diverse steden willen bezoeken. Maar dat is even in het kort. Want mijn wensenlijstje is zo ongelofelijk lang!

Wat is jouw favoriete soort vakantie? En welke steden en/of eilanden raadt jij me aan om te bezoeken?

2 thoughts on “Mijn favoriete soort vakantie

  1. Hi Maris,

    Superleuk om te lezen dat je net zo enthousiast bent over Gran Canaria als ik 🙂 Die verslaving begrijp ik helemaal. Er is nou eenmaal geen tussenweg: óf je vindt het helemaal niks, of je wordt gelijk verliefd op Gran Canaria 😉

    Groetjes Melissa – Emigreren Gran Canaria

    1. Ja leuk om ook iemand met een blog te kennen die net zo dol is op dat mooie eiland als ik! Ja zeker wel! En stiekem kan ik me niet voorstellen dat er mensen bestaan die het geen mooi eiland vinden 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *